free download 78 travel guides written by experts

Detectivul Gourmet investighează un „Bucătar cu ghinion” pe 17 august la DIVA

Un nou restaurant cu tradiție și un nou caz de crimă vin luni la DIVA!

Detectivul Gourmet: Bucătar cu ghinion (The Gourmet Detective – Death Al Dente, 2016) aduce acțiune, mister și romantism, în premieră, pe 17 august, de la 21:00!

După ce Henry Ross (Dylan Neal) și Maggie Price (Brooke Burns) iau cina la restaurantul Carmella’s, unul dintre proprietari este împușcat și se află în comă.

Când începe investigația, condusă de Maggie, rănitul este declarat mort, fapt care trezește suspiciunea de crimă. Lista de suspecți crește când o moștenire de familie, foarte valoroasă, este ascunsă undeva în restaurant.

DIVA - Detectivul Gourmet Bucatar cu ghinion

În același timp, fostul iubit a lui Maggie, Steve (Chris William Martin), un detectiv foarte chipeș, revine în San Francisco și se alătură echipei sperând să reia și relația cu ea.

Pe măsură ce investigația continuă, este clar că Henry are și alte motive pentru a ajuta. El are sentimente pentru Maggie și le mărturisește când sunt legați și amenințați cu o armă de către ucigaș.

Detectivul Gourmet diversifică meniul și adaugă noi ingrediente. Rețeta unui film echilibrat este prezentată luni, 17 august, de la 21:00, la DIVA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *