bucharest tech week 2021

Despre valoare, concesii si succesul artistic – cu Liana Stanciu si invitatii ei

La „Arte, carte şi capricii”- sâmbătă, de la ora 19.00, la TVR 2 şi TVR HD

Ana Blandiana, Oltea Şerban Pârâu, Tudor Octavian, Daniel Cristea Enache, Horia Gârbea şi Ciprian Enea vor aborda sâmbătă, 15 noiembrie, de la ora 19.00, o temă din ce în ce mai des dezbătută. Mai exact, este vorba de întrebările la care Liana Stanciu îi provoacă să găsească, împreună, un răspuns – şi anume: dacă un artist are succes comercial, asta înseamnă automat că nu prea are valoare? Că a coborât ştacheta? Că a făcut concesii discutabile?

Dar acesta este departe de-a fi singurul subiect interesant al emisiunii Arte, Carte şi Capricii de sâmbăta aceasta. Autorii şi pasionaţii benzilor desenate, un gen artistic fără vârstă, şi-au dat întâlnire la Constanţa pentru Salonul Internaţional al benzii desenate din România. Veţi putea urmări o cronică a evenimentului, după cum veţi putea vedea ce înseamnă creativitatea, eleganţa şi performanţa pentru echipa Centrului Cultural Casa Artelor Sector 3 din Bucureşti – şi în primul rând pentru regizoarea Alice Barb, director al acestei instituţii.

În plus, amintim că Jack White a fost la Bucureşti într-un concert extraordinar, Muzeul Naţional de Artă al României găzduieşte o expoziţie de artă suprarealistă, iar pasionaţii muzicii vechi sunt invitaţi la concert. Dacă mai adăugăm un concurs de compuneri în limba engleză, festivalul animaţiei de la Teatrul Ţăndărică şi o noapte plină de publicitate „devorată” de pasionaţi, aveţi toate motivele să încheiaţi această săptămână urmărind “Arte, carte şi capricii”!

Bucuresti, 14.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *