free download 78 travel guides written by experts

Despre trairi si destin in concertul sustinut de Michael Abramovich la Sala Radio

Michael Abramovich, renumitul pianist si dirijor evreu de origine romana, stabilit la Berlin, revine pe scena Salii Radio, pentru prima oara in aceasta dubla ipostaza, pentru a interpreta starile omului in fata hotararilor destinului, asa cum sunt ele redate in trei dintre capodoperele lui W. A. Mozart.

Concertul va avea loc miercuri, 19 ianuarie 2011, de la ora 19.00, la Sala Radio, pianistul avand Orchestra de Camera Radio ca partener de scena.

Lucrarile incluse in program: Concertul nr. 14 in mi bemol major pentru pian si orchestra K. 449, Concertul nr. 15 in si bemol major pentru pian si orchestra K. 450 si Concertul nr. 16 in re major pentru pian si orchestra K. 451 de W.A. Mozart.

Biletele se gasesc la Casa de Bilete a Salii Radio (Str. Gral Berthelot nr. 60 – 64, sector 1) si prin reteaua Eventim, magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas si online, de pe www.eventim.ro.

Michael Abramovich s-a nascut la Bucuresti, dar a crescut la Ierusalim unde a fost indrumat la pian de profesorii Esther Narkiss si Viktor Derevianko. Si-a perfectionat studiile la clasa Ninei Svetlanova din New York, unde a ajuns cu ajutorul bursei de studii din partea Fundatiei Culturale America-Israel.

De la debutul sau din 1994, pe scena new-yorkeza Merkin Hall, a sustinut recitaluri in Mexico City, Salt Lake City, St. Petersburg, Israel si multe orase germane. Arta sa a incantat publicul in prestigioase sali precum Mozarteum Salzburg, Philharmonie Köln, Birmingham Symphonie Hall, Palais des Beaux-Arts Bruxelles, Festspielhaus Baden-Baden, Cité de la Musique Paris, Rheingau Musik Festival, Concertgebouw Amsterdam si Megaron Atena. Michael Abramovich este invitat permanet al orchestrelor Sinfónica de Euskadi, Asian Youth Orchestra si Filarmonica „George Enescu” din Bucuresti.

Bucuresti, 17.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *