free download 78 travel guides written by experts

Despre muzeele bucurestene, cu Pavel Susara si Silvia Radu

Sâmbătă, 24 martie, debut de sezon al emisiunii Contur, la TVR 3

Muzeul nu mai este azi doar un loc al memoriei, ci şi al interacţiunii sociale şi culturale. În toate capitalele creşte numărul muzeelor, care devin din ce în ce mai diversificate. Bucureştiul, însă, stagnează într-o viziune prăfuită, iar excepţiile nu fac decât să confirme regula. Pavel Şuşară şi Silvia Radu sunt primii doi invitaţi ai Marinei Dumitrescu în noul sezon al emisiunii Contur.

Sâmbătă seară, de la ora 19.50, telespectatorii TVR 3 sunt aşteptaţi la o discuţie cu artista plastică Silvia Radu şi criticul de artă şi muzeologul Pavel Şuşară, pe tema muzeelor bucureştene. Din ce trăiesc ele, care este interesul românilor pentru artă, care este soarta muzeelor şi ce se întâmplă cu artiştii expozanţi în contextul unei societăţii româneşti care trece prin transformări rapide vom afla pe 24 martie, la Contur, la TVR 3.

Contur este un talk-show pe teme culturale, sociale sau spirituale, moderat în fiecare sâmbătă seară de Marina Dumitrescu, la TVR 3. Emisiunea aduce în faţa telespectatorilor invitaţi care dezbat teme cultural – sociale de larg interes.

Despre TVR 3: Lansat pe 10 octombrie 2008, TVR 3 este primul post naţional dedicat vieţii comunităţilor locale. Grila TVR 3 este formată din producţii ale studiourilor teritoriale TVR Iaşi, TVR Craiova, TVR Cluj, TVR Timişoara, TVR Tîrgu-Mureş, în timp ce partea de sud a ţării este acoperită de programe realizate de studioul central, din Bucureşti. TVR 3 are şi programe dedicate minorităţilor naţionale, realizate în limbile lor materne: maghiari, germani, sârbi, bulgari, croaţi, ruşi, lipoveni, turci, tătari, greci, ucraineni, evrei, slovaci, rromi. Mai multe informaţii despre TVR 3: //www.facebook.com/fanTVR3.

Bucuresti

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *