free download 78 travel guides written by experts

Despre frumusete

Zadie Smith
Editura Leda

Cunoscuta publicului roman deja datorita celuilalt roman aparut la Editura Leda – Dinti albi (prezentat si de PRwave aici), Zadie Smith revine cu un nou roman cu un titlu cel putin interesant: Despre frumusete.

O voce apreciata si citita cu placere la nivel international, se „aude” si in Romania. Despre frumusete este un roman care se citeste usor, dar asupra caruia trebuie sa iti acorzi macar cateva minute pentru a reflecta. Povestile famiilor Kipps si Belsey prezentate, ca de altfel toate situatiile si trairile interne te determina la meditatie; lucrarea ii permite de asemenea cititorului sa afle mai multe informatii despre familii din America, despre tineri, mediu universitar, despre oameni ce au radacini in alte tari. Un roman cu umor, senzational, descrieri, sentimente, aventuri extra-conjugale, dezbateri asupra lui Rembrandt, o drama dar si o posibilitate de a lectura o carte a unei autoare Zadie Smith citita cu nesat in lume. O carte despre dragostea profunda si completa a unei sotii pentru sot si familie, despre atasamentul dintre doamne dincolo de divergentele sotilor, despre interesul pentru celalalt, pentru bani si nu numai, cu personaje foarte interesant create si veridice, o lucrare de peste 550 de pagini aparuta in editie cu coperta cartonata.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *