metalshow

Despre fotbal si politica, la „Vorbeste liber!”, cu Mircea Sandu

Fostul preşedinte al FRF este invitatul lui Sorin Avram, alături de Ovidiu Ioaniţoaia şi Ovidiu Drăgan, la talk-show-ul de joi, 4 septembrie, ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+

Ce au în comun politica şi fotbalul? Joi seară, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi să urmărească o nouă dezbatere cu cărţile pe faţă, al cărei protagonist este, alături de gazda Sorin Avram, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu. A patra ediţie Vorbeşte liber!, cel mai nou talk-show din programul TVR 1, poate fi urmărită pe 4 septembrie, de la ora 21.00. Emisiunea se transmite şi online, pe www.tvrplus.ro.

Cazul Piţurcă, „Liga din închisoare”, Liga I, contractul lui Mircea Sandu cu FRF, bugetul FRF şi posibila carieră politică a fostului preşedinte al Federaţiei sunt subiecte pe care moderatorul Sorin Avram le va aborda în discuţia cu invitatul său la Vorbeşte liber!. În partea a doua a emisiunii li se alătură jurnaliştii Ovidiu Ioaniţoaia şi Ovidiu Drăgan.

În cel mai nou talk-show al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Emisiunea este urmată, de la 22.10, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 23.00. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Bucuresti, 04.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *