free download 78 travel guides written by experts

Despre evenimentele organizate la Buftea s-a dus vestea in toata lumea

Inca peisajul este frumos, iar in octombrie va fi de vis. Imaginati-va cata risipa de culoare va fi pe frunze, cum se va scalda soarele in sange la asfintit si toata aceasta bogatie cromatica se reflecta in oglinda lacului!

Nu este pacat sa va inchideti intr-o sala de restaurant sa organizati petreceri sau evenimente? Iubesc petrecerile care imi ofera libertatea ca dintr-o sala inchisa, sa pot iesi in gradina sau pe malul unui lac, sa ascult si concertul pasarilor si sa simt aerul curat.

Toate acestea sunt posibile cu Buftea events firma care intretine atmosfera aceea romantica de care ne este atat de dor.

Indiferent de evenimentul organizat, de numarul de invitati, solicitati firmei Bufteaevent.com locatii unice si petreceri originale, despre care oamenii sa vorbeasca mult timp cu incantare!

Ne-am obisnuit sa copiem totul. Ne vine mai usor sa comandam ceva care s-a mai petrecut, dar nu este deloc avantajos, din moment ce avem libertatea alegerii.

nunta

Imaginati-va nunta voastra in octombrie, pe malul lacului, in corturile albe impodobite cu frunze sau cu crizanteme multicolore!

Dansul vostru pe covorul fosnitor de frunze si acompaniat de glasurile triste de cocori care pleaca in stol spre zari mai primitoare…

Buftea Events poate organiza in numele celor care solicita acest lucru orice tip de eveniment la superlativ. Specialistii au experienta, tind catre perfectiune si mai ales actioneaza responsabil ca totul sa fie perfect.

Cu ajutorul lor puteti organiza cele mai frumoase, antrenante si eficiente:
-serbari scolare si gale de premiere pentru mari si mici. Oamenii cu merite se cuvine sa fie in centru atentiei. Din pacate, presa promoveaza aspecte sociale negative si pseudomodele!
-nunti. Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata cuiva, de aceea trebuie sa fie organizat din timp si responsabil. Peisajele din jur infrumuseteaza evenimentul, de aceea mizati pe cadrul feeric!
-aniversari. Nu poti organiza majoratul fiicei intr-un local cenusiu, fiindca tinerii au nevoie de o atmosfera de vis, sa se desfasoare in voie si sa isi etaleze frumusetea si energia.
-simpozioane pe diferite teme, temele ecologice sunt foarte potrivite pe malul unui lac.
-botezuri. Un copil care este cel mai minunat dar pe care cerul il ofera pamantenilor merita un colt de rai si o petrecere de neuitat.
-sedinte de formare profesionala si de instruire a salariatilor unei institutii, companii sau firme.
Clientii care colaboreaza cu specialistii firmei de organizare evenimente de la Buftea nu au altceva de facut, decat sa trimita invitatiile si sa se prezinte la data evenimentului, sa culeaga roadele organizarii perfecte.
In schimbul tarifului onest, echipa de organizare evenimente ofera:
-stabilirea meniului si a bauturilor, livrarea lor si asezarea lor. La cerere, meniurile sunt personalizate si pot fi de la 10, pana la 3000 de portii.
-planificarea a tot ceea ce tine de organizarea evenimentului
-decoruri si aranjamente florale
-punerea la dispozitie a echipamentelor audio-video: boxe performante, jocuri de lumini
-transportul invitatiilor pana la locul de desfasurare al evenimentului
-asigurarea pazei si protectiei si caracterului privat al petrecerii. Nu iti doresti mereu sa fii asaltat de presa, cand lacrimezi de emotie sau te impiedici in trena rochiei in timpul dansuluiori maslina pe care doresti sa o prinzi in furculita se incapataneaza…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *