free download 78 travel guides written by experts

Despre destinul tinerilor muzicieni, la Garantat 100%

Membrii grupului Jazzappella sunt invitaţii lui Cătălin Ştefănescu

duminică, 23 martie, ora 23.00, la TVR 1 şi TVR HD

Jazzappella, sextetul vocal mixt a cappella de jazz, recunoscut pentru muzica proaspătă, sofisticată, directă şi spontană, se ascultă duminică la Garantat 100%. Cătălin Ştefănescu dedică emisiunea Garantat 100% din 23 martie şcolii muzicale din România şi destinului tinerilor muzicieni care se încăpăţânează să facă muzică, terminând studii de specialitate sau şi/sau fiind pasionaţi de muzică.

Cum supravieţuieşte un absolvent de Conservator strict în meseria pentru care s-a pregătit sau în proiecte alternative? Cum se conturează şi se dezvoltă un proiect muzical? Care este disponibilitatea ascultătorilor de muzică de la noi de a experimenta, de a consuma şi altceva? Cum se manifestă ei? Despre toate acestea vedem şi ascultăm la Garantat 100%.

Vin în studioul Garantat 100% pentru a răspunde acestor întrebări membrii grupului Jazzappella: Ana-Cristina Leonte, Elena Moroşanu şi Mircea Mutulescu – studenţi la master, Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, Raluca Stoica – solistă şi colaboratoare a Teatrului Naţional de Operetă, Bogdan Tudor – Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti şi Zoltán András – fondator al grupului Sarmalele Reci.

Despre Jazzappella: este un sextet vocal mixt a cappella de jazz înfiinţat în Bucureşti în anul 2011. Grupul are un repertoriu format din standarde de jazz în aranjament propriu, compoziţii proprii de swing, bossa-nova etc. şi aranjamente originale. Muzica lor cucereşte de la prima audiţie publicul ascultător. Grupul a trecut prin transformări de componenţă şi a ajuns apoi la o formulă stabilă, care continuă să existe şi în prezent: Ana-Cristina Leonte, Raluca Stoica, Elena Moroşanu, Zoltán András, Bogdan Tudor şi Mircea Mutulescu.

Despre Garantat 100%

Anul acesta, emisiunea Garantat 100%, realizată şi prezentată de Cătălin Ştefănescu, împlineşte 14 ani de când este difuzată de TVR 1.

Bucuresti, 22.03.2013

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *