metalshow

Despre barbatul care a reusit sa inreleaga femeile

Avanpremiera la Teatrul În Culise: Un barbat si mai multe femei

Teatrul În Culise aduce noutăți în stagiunea teatrală bucureșteană și prezintă comedia Un bărbat și mai multe femei în avanpremieră, sambata 3 octombrie, de la ora 20:00, în mansarda La Scena din Calea Călărașilor nr. 55. Spectacolul spune povestea unui barbat care ajunge sa se schimbe din cauza femeilor de care este inconjurat.

De ce iubim femeile? Iată o întrebare la care nici cei mai iscusiți gânditori nu au găsit un răspuns. Nu mai este demult un secret faptul că femeile sunt construite dintr-un alt aluat decât bărbații, dar asta nu înseamnă că nu se mai caută o explicație. Un bărbat și mai multe femei este un spectacol cu adevărat amuzant care te invită în lumea lui Garunski, un bărbat năucit de femeile din jurul său – una este prea banală, altă prea agitată, una prea cuminte, alta prea autoritară, femei disperate, victime sau incurabil romantice. Unite de aceeași fire veșnic schimbătoare, personajele feminine din jurul lui îl transformă și-l conturează pe Garunski într-un bărbat al prezentului, care descoperă secretul despre modul în care poți să mulțumești femeile.

O comedie actuală, care aminteste putin de ”barbatii sunt de pe marte, femeile sunt de pe venus” si prezinta felul in care cele doua sexe reușesc să comunice în ciuda faptului că iubesc și gândesc în mod diferit.

De Leonid Zorin
Cu: Alex Vlad, Bianca Mateescu, Ioana Chelmus, Gratiela Popa, Andreea Stafie, Ioana Soroiu, Miruna Bilei, Alexandra Daria Cohal
Regia: Cristian Bajora

Sâmbătă 3 octombrie, de la ora 20:00, te asteptăm În Culise (Calea Călărașilor nr. 55) să descoperi secretul – Un bărbat și mai multe femei. Pentru rezervări puteți suna la 0735 026 762 sau puteți vizita website-ul www.inculise.ro.

Mulțumim pentru susținere partenerilor: Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, CalendarEvenmente.ro, Port.ro, Eva.ro, Ziarul Ring, inFEST

Bucuresti, 30.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *