free download 78 travel guides written by experts

Designerul floral Roxana Istvan își lansează propriul atelier începând cu luna octombrie

Începând din această săptămână, designerul floral Roxana Istvan deschide oficial propriul atelier de design floral din București, în Calea Victoriei 153. Atelierul a fost conceput ca fiind un spațiu intim și minimalist în care se vor afla exponate cu vânzare – colecții limitate de buchete și aranjamente florale.

Lucrările sunt compoziții de structuri lucrate manual și flori naturale, procesul creativ având la bază de fiecare dată o cercetare și schițe detaliate.

designer floral Roxana Istvan
designer floral Roxana Istvan

Brandul, ce poartă semnătura designerului floral Roxana Istvan, a fost gândit drept unul al creațiilor florale premium, handmade, personalizate și în serie limitată. Compozițiile au la bază concepte unice, realizate din materiale care rezistă în timp și oferă posibilitatea înlocuirii florilor naturale pentru un design mereu diferit.

Printre produsele realizate în atelierul Roxana Istvan – Haute Couture Flowers, se regăsesc: buchetele și obiectele de design floral pentru ocazii și evenimente speciale, obiectele de decor interior, decoruri pentru vitrine, spații HoReCa și spații corporate (sedii pentru branduri de nișă, spații comerciale cu expunere diversă), floral corner (expoziții, lansări ale unor produse de marcă, ceremonii private) dar și instalații florale pentru spații diverse, culturale și comerciale.

,,Atelierul reprezintă locul în care ideile clienților vor fi dezvoltate într-un mod inedit și vor deveni realitate. Se definește ca fiind un spațiu de inspirație florală, o expoziție cu vânzare a creațiilor sofisticate și neconvenționale” declară designerul floral, Roxana Istvan.

Persoanele interesate de achiziționarea unui aranjament floral sau de crearea unui concept pentru spații comerciale sunt așteptate la atelierul aflat pe Calea Victoriei 153.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *