free download 78 travel guides written by experts

Designerul Diane Von Furstenberg si tinerele aspirante la titlul de ambasador global al brandului

DVF revin in sezonul 2 al seriei „House of DVF”, numai la E!

Sezonul 2 al seriei de succes House of DVF, care are premiera la E! vineri, 11 septembrie, la ora 21:00, urmărește evoluția profesională a câștigătoarei primului sezon, Brittany Hampton, care este acum ambasador global al brandului Diane von Furstenberg. Având-o pe Diane drept mentor, Brittany primește sarcini dificile, cărora trebuie să le facă față. De asemenea, ea va avea și datoria de a se ocupa de alegerea următoarei ambasadoare de brand.

House of DVF îi poartă pe telespectatori într-o călătorie unică şi dezvăluie lecţiile de viaţă pe care tinerele care își doresc să lucreze alături de Diane von Furstenberg le primesc pe parcurs de la designer.

Diane von Furstenberg şi brandul ei de fashion omonim sunt de multă vreme simboluri ale independenţei, graţiei şi curajului. Acum, Diane devine mentor pentru o nouă generaţie de tinere muncitoare, care sunt gata să-şi ducă la un nou nivel carierele, în cadrul DVF, iar E! este acolo pentru a filma fiecare moment stresant şi triumfător.

În sezonul 2 al seriei House of DVF, Diane von Furstenberg caută următoarea ambasadoare a brandului. Tinerele pasionate de modă dornice să se impună în domeniu sunt supuse câtorva teste, în competiţia pentru jobul de vis: şansa de a lucra pentru designerul de modă legendar, un icon al culturii pop. Atunci când două fete o însoţesc pe Diane la Săptămâna Modei de la Paris, gelozia iese la iveală. Fetele se ceartă la un important eveniment de presă, iar drama se amplifică.

Tinerele participante sunt decise să o impresioneze în diferitele roluri care le sunt repartizate în cadrul masivului imperiu al lui Diane, care are sediul în fantasticele birouri DVF din Meatpacking District, în Manhattan, New York. De la planificarea unui prânz, la prezentările de modă DVF, tinerele trebuie să facă totul perfect, chiar dacă lucrurile nu merg întotdeauna conform planului.

Miza este mare: se testează temperamente, se creează prietenii şi apar rivalităţi. Iar Diane este alături de ele, decisă să selecteze persoana perfectă pentru acest job. Le observă, le evaluează şi le încurajează să-şi deschidă vieţile şi visurile discutând cu fiecare în parte şi nu se teme să spună ce are de spus.

Urmăriți sezonul 2 al seriei săptămânale House of DVF, începând de vineri, 11 septembrie, la ora 21:00, numai la E!

Bucuresti, 20.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *