metalshow

Designerul care a lucrat pentru Donna Karan, Max Mara, Grit Seymour este noul Creative Director

pentru Wolford

Wolford AG a numit-o pe Grit Seymour, binecunoscut designer de moda, Creative Director al brandului. Aceasta pozitie, care a fost creata ca parte important a noii strategii a companiei, are ca obiectiv dezvoltarea sistematica a brandului. Responsabilitatile noului Creative Director vor fi de a crea viitoarele colectii Wolford, cat si de a sprijini si ghida intreaga identitate de brand. Primele semne ale contributiei sale vor fi vizibile in colectia Primavara/Vara 2016, care va fi prezentata publicului avizat in vara lui 2015.

Grit Seymour a lucrat pentru marci internationale de fashion precum Donna Karan si Max Mara. La sfarsitul anilor ’90 a fost Creative Director pentru Daniel Hechter, inainte de a crea prima colectie de femei a brandului Hugo Boss, foarte apreciata de critici. Designerul a consiliat multe alte branduri de fashion si a creat propriul brand « Tape ». Ea a fost de asemenea lector la Universitatea de Arte din Berlin in cursurile de design textil.

“Suntem extrem de incantati sa o avem pe Grit Seymour la Wolford in aceasta pozitie cheie,” a precizat Axel Dreher, purtatorul de cuvant Wolford AG. “Ea este nu doar o personalitate extrem de creativa, dar si foarte pregatita in a raspunde provocarilor care apar in dezvoltarea unor branduri cunoscute pe termen lung. Cu experienta ei indelungata, de la desing la in-store branding, ea va juca un rol major in a creste carisma marcii Wolford”.

Bucuresti, 14.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *