Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Design purist si decor neo-baroc pentru o baie speciala

Colectia Memento New Glory de la Villeroy&Boch

Splendoarea somptuoasa a trecutului s-a intors. Trendul neo-baroc, care se traduce in interioare bogate in elemente decorative, se regaseste in contextul unei pronuntate tendinte a oamenilor de a se retrage in sanctuarul propriei locuinte. Acest lucru sporeste cererea pentru decoruri scumpe din perioada baroca, care pentru multi oameni incapsuleaza lumea sclipitoare a palatelor. Stilul este  reinterpretat si ilustrat cu mare efect in combinatii cu design contemporan, minimalist.
Chiuvetele decorate combina purismul cu atingerea grandorii

Pentru pastrarea spiritului distinctiv, Villeroy&Boch prezinta Memento New Glory, o chiuveta de inalta calitate care combina linii clare, puriste cu decor neo-baroc bogat. Inspirat de principiile netrecatoare ale scolii Bauhaus, forma rectangulara a chiuvetelor este o manifestare a expertizei absolute in design. Combina functionalitatea si eficienta, eliminand superficialitatea pentru a se concentra pe esenta. Decorul contemporan neo-baroc, care este inradacinat cu fermitate in traditia motivelor florale, plaseaza chiuvetele intr-un context stIlistic nou. Rezultatul este o chiuveta extravaganta care reconciliaza armonios designul si decorul – designul minimalist, in linii drepte al chiuvetei Memento si delicatul decor New Glory, care ofera ansamblului o noblete particulara si caracter rafinat cu un motiv floral mat in alb pe un fundal alb lucios. Varianta decorata Memento se potriveste pe chiuvete de 50 cm, 60 cm, 80 cm si 120 cm si pentru chiuvetele montate la suprafata in variante de 50 cm si 60 cm.

“Mici, dar extreme de eficiente” este cea mai buna cale de a descrie cele doua noi chiuvete din colectia Memento pe care Villeroy&Boch le-a prezentat  la ISH 2007. Pe baza designului pronuntat si al atentiei deliberate pe “mai putin insemna mai mult” cele doua chiuvete « surori » de 50 cm  si 60 cm sunt la fel de impresionante ca si chiuvetele de 80 cm si 120 cm, cu design curat si modern.

Cele doua chiuvete potrivite pentru corpuri duble, bai mici si bai de oaspeti sunt disponibile cu si fara picior de scurgere, sustinatoare de prosoape.

Aditional la albul pur, noile chiuvete sunt disponibile si in culoarea extravaganta de negru lucios.

Editia Memento este completata de mobilier modular, purist oferind functionalitate si furnir de amazakoue lacuit si sticla pictata in negru. Linia include cinci unitati de chiuvete cu elemente de inchidere/deschidere si uscatoare, masca de chiuveta in diferite marimi, imbinandu-se cu suporturile pentru prosoape si optiunile variate de oglinzi cu si fara lumini. Un dulap inalt, cu o unitate in trei rafturi din lemn si o unitate si un corp pe roti completeaza mobilierul.

Combinatie de placi ceramice in patru culori

Decorul floral neo-baroc, care prezinta un efect seducator alternant intre mat si lucios in concordanta cu lumina, infrumuseteaza linia de placi ceramine New Glory, care se preteaza la setarile baroce clasice si armonioase sau la stilurile minimaliste ultra-moderne pentru decorul interior.

Linia cuprinde placi mate in alb si crem cu placi decorate cu o textura subtila in crem, rosu inchis, alb si gri, fiecare in formate de 30×45 cm cu doua margini lucioase. Placile sunt completate cu borduri in format de 10×45 cm si 5×30 cm, fiecare cu decor floral, ca si bordura plana in format de 5×30 cm.
 
Chiuveta si faianta sunt combinate pentru a produce un ansamblu remarcabil cu decorul floral distinctiv Villeroy&Boch care serveste spectrul total de efecte stilistice, de la contracte puternice la armonii gentile.

Bucuresti, 17.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *