free download 78 travel guides written by experts

Desfasurare impresionanta de forte la Plasa de stele

Camioane de armată, maşini de pompieri, ambulanţe şi un elicopter într-o farsă spectaculoasă pusă la cale de Dan Negru!

Ediţie incendiară marţea aceasta la “Plasa de stele”! Aproape 100 de persoane au colaborat pentru a pune în scenă o farsă cum nu s-a mai văzut, cu explozii, maşini de pompieri, ambulanţe, camioane de armată pline cu militari şi un elicopter! Protagonista plasei a fost nimeni alta decât îndrăgita Matilda Pascal Cojocăriţa care a trecut printr-o experienţă senzaţională de care nu credea să aibă vreodată parte în viaţă.

Planul pentru această farsă, desprins parcă dintr-un scenariu de film, a pornit de la simularea unui experiment al armatei finalizat cu un accident extrem de periculos: împrăştierea de substanţe foarte toxice. Aflată în afara Bucureştiului în drum spre o întâlnire profesională, Matilda Pascal Cojocăriţa a descoperit şocată că în zonă se întâmplase ceva grav, drumul fiind plin de maşini de pompieri, ambulanţe, camioane de armată, iar starea generală de alertă.

În scurt timp, artista va afla despre experiment şi substanţele toxice, dar şi despre faptul că va trebui să treacă printr-o procedură de decontaminare din moment de fusese expusă. Acelaşi proces trebuia parcurs de toţi cei aflaţi în zonă, aceştia urmând să fie transportaţi către locaţia de decontaminare unde erau aşteptaţi de medici. Aşadar, Matilda Pascal Cojocăriţa a urcat şi ea într-o maşină, însă, ajungând la faţa locului, a descoperit cu stupoare că decontaminarea se realiza în pielea goală.

Cum a evoluat spectaculoasa farsă şi care au fost reacţiile artistei, rămâne de văzut marţea aceasta, de la 20.20, la “Plasa de stele”.

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială plasadestele.a1.ro şi pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/plasadestele.

Bucuresti, 02.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *