free download 78 travel guides written by experts

Deseneaza povestea primaverii

– concurs de desene pentru copii organizat de Teatrul Ion Creangă şi Dragoni.ro –

Dragi părinţi, învăţători şi copii, Teatrul Ion Creangă, în parteneriat cu platforma educațională Dragoni.ro, organizează o competiţie de desene pentru cei mici, intitulată Povestea primăverii.

Îi invităm pe toţi copiii, cu vârsta până la 12 ani, să ne surprindă cu poveşti despre primăvară, aşa cum este ea privită de fiecare în parte. Cele mai interesante 5 desene vor fi premiate cu câte o invitaţie dublă la premiera spectacolului Carolina şi Poneiul şi, din partea Dragoni.ro, cu un abonament pe o durată de 6 luni pentru jocurile de pe site-ul www.dragoni.ro, o mascotă, un smart-kit şi o şapcă personalizată.

Concursul se desfăşoară în perioada 26 martie-10 aprilie, cei 5 câştigători fiind decişi de către reprezentanţii Dragoni.ro. Anunţul câştigătorului se va face în data de 26 aprilie a.c. pe www.teatrulioncreanga.ro/Paginacopiilor, iar premiile vor fi oferite în cadrul premierei spectacolului Carolina și poneiul de către mascotele Dragoni.ro.

Vă aşteptăm desenele fotografiate în format .jpg sau .bmp la adresa de e-mail: concurs@teatrulioncreanga.ro sau, în original, prin poştă, la adresa Bd. Gheorghe Magheru, nr. 27, et. 1, în atenţia Biroului Management Educaţional şi PR. Vă rugăm să menţionaţi următoarele informaţii: nume, prenume, vârsta copilului participant la concurs, nume părinte sau învăţător, date de contact.

Desenează povestea primăverii şi poţi fi premiat de Teatrul Ion Creangă şi Dragoni.ro!

Teatrul Ion Creangă este o instituţie publică de spectacole, un teatru de repertoriu, aflat în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi finanţat de la bugetul local. Misiunea sa este de a crea şi promova spectacole de teatru de înaltă valoare artistică, de a coordona şi implementa programe de cercetare şi proiecte cu caracter educativ, social-formativ şi estetic, destinate copiilor cu vârste cuprinse între 0 şi 12 ani, educatorilor, cadrelor didactice specializate, părinţilor sau tutorilor legali.

Parteneri media ai Teatrului Ion Creangă: Itsy Bitsy, 24 Fun, Art Act Magazine, Calendar Evenimente, Onlinegallery.ro, Gradinițe.com, GrădinițeBucurești.ro, Port.ro, PRwave, Radio România Junior, SuperBebe, UrbanKid.

Bucuresti, 26.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *