Shadow

Descoperă Universul la Centrul Comercial Auchan Titan! Intră în fascinantul Planetarium și bucură-te de spectacole cosmice cu proiecții panoramice

Începând din acest weekend, Centrul Comercial Auchan Titan deschide ușile către o nouă experiență fascinantă și imersivă pentru iubitorii de cosmos. Planetarium, un dom 360° cu tehnologie multimedia, le va oferi vizitatorilor trei spectacole inedite despre univers, proiectate în întregime în jurul lor, pentru o experiență captivantă de vizionare. Proiecțiile au loc zilnic în perioada 27 mai – 11 iunie.

Cu o cupolă uriașă de 8 metri în diametru, Planetarium este amplasat la etajul 1 al centrului comercial, în zona Cineplexx și are o capacitate de 35 de locuri pentru adulți și 50 de locuri pentru copii, pe fotolii pouf.

planetarium Auchan Titan

„De pe Terra în Univers”

Spectacolul principal – „De pe Terra în Univers” – este o călătorie fascinantă prin spațiu și timp. Vizitatorii vor avea ocazia să se bucure de splendoarea simfoniei corpurilor cerești din Sistemul Solar, să călătorească către locurile de naștere ale stelelor și să exploreze misterioasele regiuni ale Universului. Această proiecție captivantă, potrivită pentru vârstele 7+, durează 30 de minute.

„Patrula Zula – Cu picioarele pe Pământ”

Pentru micii exploratori, spectacolul „Patrula Zula – Cu picioarele pe Pământ” va fi o adevărată aventură. Prin intermediul acestei proiecții, copiii vor călători în timp către începuturile planetei Pământ și vor descoperi procesul de formare și dezvoltare a acesteia. Bazat pe serialul TV de succes “Patrula Zula”, spectacolul produs de Spitz Creative Media și Zula Int’l durează 22 de minute și este potrivit pentru copiii cu vârsta minimă de 5 ani.

„Lumi îndepărtate – Viața extraterestră?”

Proiecția „Lumi îndepărtate – Viața extraterestră?” își propune să răspundă la întrebările despre existența vieții extraterestre. Cu toate că nu există dovezi clare în acest sens, fascinația pentru viața din afara planetei noastre este întotdeauna prezentă. Proiecția va dura 30 de minute și este potrivită pentru toate vârstele.

Program proiecții

Filmele pot fi vizionate zilnic în perioada 27 mai – 11 iunie, după următorul program:

De pe Terra în Univers

  • În intervalul 10:00 – 20:00, din oră în oră

Patrula Zula – Cu picioarele pe Pământ

  • 10:30, 11:30
  • 13:30, 14:30
  • 16:30, 17:30
  • 19:30

Lumi îndepărtate – Viața extraterestră

  • 20:30

Proiecțiile pot suporta modificări de program.

Prețuri

  • Un bilet costă 30 lei
  • Ofertă pentru grupuri peste 10 persoane: 25 lei
  • Ofertă pentru două spectacole: 50 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *