free download 78 travel guides written by experts

Descopera un Craciun cu adevarat special la Marks &Spencer Food

Perioda Sărbătorilor de iarnă este una dintre cele mai plăcute perioade ale anului, fiind un prilej de bucurie, momente speciale cu cei dragi, o explozie de cadouri și ocazia perfectă să te răsfeți cu preparate delicioase.

În spiritul Sărbătorilor, Marks & Spencer Food îți aduce magia Crăciunului mai aproape cu multă voie bună, idei de cadouri deosebite și inspirație pentru o masă festivă memorabilă și diferită.

Produsele M&S Food de Sărbători sunt realizate cu multă pasiune, pricepere și imaginație. Descoperă in magazinele Marks & Spencer Food ideile delicioase care îți vor surprinde plăcut prietenii și familia și vor face din fiecare ocazie un moment cu adevărat special.

Băuturi fesive de la Marks & Spencer Food

Red Mulled Wine, 15,69 lei

Băutură tradițională de Sărbători, vinul fiert Red Mulled Wine de la Marks & Spencer Food combină buchetul puternic fructat al vinului spaniol cu aroma dulce de scorțișoară, mere și cuișoare. Acesta trebuie doar încălzit pentru servire. Iar dacă dorești să pregătești propriul tău vin fiert pentru cei dragi, pachetul de condimente pentru vin fiert este ideal. Adaugă-l peste vinul roșu și pune-l la fiert.
Pink Fizz, 23,59 lei

Pregătește-te pentru petrecerea de Crăciun cu un cocktail spumant pregătit direct pentru servire cu Pink Fizz – o combinație răcoritoare de fructe de pădure și vin rose.

Prestige Brut Cava, 35,79 lei

Prestige Brut Cava este un vin spumos sec foarte parfumat, cu arome de mere verzi și pere, produs exclusiv pentru Marks & Spencer lângă Barcelona, în regiunea Catalania, Spania.

Deserturi delicioase și sosuri irezistibile pentru masa festivă

Completează cina de Crăciun cu preparate dulci din gama M&S Christmas. Servește budinca de Crăciun cu alune, fructe și mirodenii și încântă-ți familia cu gusturi dulci de nerefuzat. Iar dacă dorești să îți faci propriile fursecuri rafinate, ia un aluat de foietaj, umple-l cu amestecul M&S Mincemeat, bogat în fructe uscate și condimente, pune-l în cuptor și servește-le calde.

Mai mult, inspiră-te din tradiția britanică și servește budinca de Crăciun și fursecurile, împreună cu untul cu aromă de coniac ce le intensifică aromele lor fructate.

Cadouri dulci de la Marks & Spencer Food

Produsele sunt disponibile în magazinele Marks & Spencer din Mega Mall și Plaza Romania din Bucuresti.

Pentru mai multe noutăți despre Marks & Spencer vizitați pagina de Facebook Marks & Spencer Romania.

Bucuresti, 18.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *