free download 78 travel guides written by experts

Descopera ultimele colectii vestimentare alaturi de Peroni la Special Night Out

Peroni Nastro Azzurro, berea super-premium italiană numărul unu în lume, te invită să te bucuri de o sesiune specială de shopping în seara de 8 mai, în cadrul ediţiei a treia a evenimentului Special Night Out. Şi de data aceasta, cea mai lungă noapte dedicată cumpărăturilor îţi oferă ocazia de a descoperi colecţiile momentului în centrul Bucureştiului, până la ora 24:00.

Fie că vorbim despre fashion, design de interior, orologerie, Hi-Fi, accesorii sau obiecte de artă, Special Night Out reuneşte atât branduri internaționale, cât și designeri locali. Inspiră-te din eleganţa, atenţia la micile detalii şi bunul gust specifice italienilor pentru a te bucura în cadrul acestora nu doar de ultimele colecţii, ci şi de sentimentul reconfortant de a petrece timp alături de cei cu care ai atâtea în comun.

Susţinător al iniţiativelor marcate prin stil, rafinament şi creativitate, Peroni Nastro Azzurro se implică în cea de-a treia ediţie a Special Night Out ca partener al evenimentului, oferind ca sursă de inspiraţie pentru sesiunea specială de shopping eleganţa şi naturaleţea stilului italian, plăcerea acestora de a descoperi frumosul şi bucuria fiecărui moment.

Cea de-a treia ediție Special Night Out va avea loc în seara de 8 mai, în intervalul orar 20:00 – 24:00, în punctele centrale ale Bucureștiului, Calea Victoriei, Calea Dorobanţilor, precum și în zonele din imediata lor apropiere: Piața Romană și zona Unirii. Inițiativa acestui eveniment a venit din partea brandurilor de lux și a demonstrat, prin prezența celor peste 75 de magazine partenere la cele două ediții anterioare, că Bucureștiul se transformă cu pași repezi într-o excelentă destinație a shoppingului de lux.

Pentru informații suplimentare accesați pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/SpecialNightOut.

Bucuresti, 05.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *