free download 78 travel guides written by experts

Descoperă tocul bloc și bocancii urbani în colecția de toamnă 2016 de la Tamaris

Lumea modei este îndrăgostită de pantofi și cum tendințele toamnă/iarnă reinventează regulile stilului, încălțămintea a fost un element cheie al inovării.

„Pantofi statement” este tema principală a Colecției Toamnă-Iarnă 2016/2017 de la Tamaris, oferind o gamă largă de stiluri pentru a completa tendințele de pe podium. Stilurile includ bocanci cu tălpi mari de cauciuc, cizme deasupra genunchiului cu tocuri bloc și pantofi sport minimaliști, cu modele futuriste. Încălțămintea nu mai completează ținuta, o creează.

Tocul bloc


Scena este pregătită pentru cizme lungi, care impresionează într-o nouă abordare în acest sezon. „Noile tocuri bloc” este numele programului care se va afla pe toate rafturile de pantofi din toamnă. Pe scena modei, tocul bloc devine un actor principal care le arată criticilor că acum este vorba doar despre a gândi măreț. Dar blockbuster-ul cizmelor lungi este, de asemenea, extrem de versatil, potrivindu-se atât cu fuste A-line și rochii, dar și cu pantaloni de tip culottes. Transformă chiar și pantalonii evazați într-o apariție încrezătoare.

Cel mai important partener al tocului bloc este vârful pătrat. Acesta se potrivește foarte bine cu velur, oferind cizmelor un aer nostalgic. Partea de sus este foarte elastică schimbând direcția către un look relaxat, cu jumperi din cașmir, lână sau jerseu. Platformele tinere contrabalansează acest look. Foarte versatile, cizmele peste genunchi fac ca moda să se joace cu anumite culori de la negru la cognac și culoarea cașmirului.

Bocanci urbani


Atacă pârtiile cu Tamaris! Bocancii urbani au cucerit vârful modei care a permis ca încălțămintea funcțională să aibă o ascensiune sigură către stelele noilor tendințe. Bocancii clasici de drumeții sunt realizați altfel sezonul acesta: muntele te strigă, dar orașul te atrage înăuntru! Aranjați cu toate finețurile orașului, simțul modei este în aer indiferent de altitudine. Au fost create și versiuni feminine Chelsea cu talpă mai înaltă. În combinație cu o pereche de blugi skinny, boyfriend sau salopete, bocancii urbani ajută la crearea unui look casual și stylish, fără efort. Noile combinații de culori și materiale aduc bocancii clasici pentru exterior, cu șireturile pronunțate, pe culmi înalte: piele sport granulată în culori naturale precum bej, cognac și maron, completate de nuanțe de burgundia cu profil negru. Topurile sunt luate cu asalt de bocancii negri cu ținte și fermoar în loc de șireturi.

Culori

Culoarea coniacului îşi face apariţia din nou în Colecţia Toamnă/Iarnă 2016/17, culoarea anilor ‘70 își menține poziția și este interpretată pe ghetele până la gleznă sau pe cele lungi, din velur sau năbuc. Culorile pământii și tonurile naturale de maro completează nuanțele de coniac și se armonizează foarte bine cu hainele în bleumarin sau vişiniu. Elegantul roșu-închis este o alternativă binevenită pentru negrul de pe haine şi pantofi.  În această colecţie, culoarea este utilizată în mod predominant pentru pantofi masculini, cizme lungi și bocanci reinterpretaţi.

Materiale

 Velurul continuă să dea tonul, fiind cel mai important material şi ocupând întregul spectru, de la cizmele până la gleznă la cele lungi peste genunchi. Cizmele extra-lungi sunt confecţionate din lycra și se întind precum colanţii, fiind foarte comode. Tălpile din cauciuc natural oferă accente de luminozitate și sunt combinate cu alte materiale sau culori în versiuni de tip sandwich, pentru ca profilul robust să pară mai puțin solid. Ţintele sunt utilizate cu moderație pe vârful pantofului și pe limbă, în timp ce materialele cu sclipici sunt înlocuite de cele metalice cu aspect antic.

Elemente cheie

Moda obişnuia să fie fugitivă, dar acum accentul se pune pe constanță şi îmbunătăţire. Amintirile anilor ‘70 revin în acest sezon, exprimate în calapoade și tocuri. Talpa a atras atenția proiectanților ca o caracteristică de design și devine din ce în ce mai mare, mai robustă și mai proeminentă – mai ales ca o contrapondere la volumul hainelor. Precum încălţămintea sport, flatforms și mocasini au fost cele mai importante și elegante opţiuni pentru noua formă a pantalonilor de vară, iar ghetele până la gleznă și cizmele lungi îşi joacă acum rolul. Combinat cu botine și cizme lungi, forma pătrată se potriveşte sub culottes, pantaloni evazaţi și fuste, co-existând pașnic cu vârful ascuțit. Tocul bloc va avea un sezon de succes, devenind un însoțitor constant pentru botine. Pantalonii și fustele fac echipă cu cizmele cu toc bloc! Tocul de multe ori reprezintă o muncă de creație de artă de sine stătătoare, fie că este vorba de o versiune surprinzătoare acoperită cu material textil sau cu modele acrilice de animal print.

Pe scurt, aspect la modă, dar şi confort!

Pentru Tamaris, calitatea, inovația și tendința de sensibilizare formează o Colecţie Toamnă/Iarnă 2016/2017 care lasă spațiu pentru creativitate. Atracţiile principale ale colecției sunt la modă și incredibil de versatile. Fiecare femeie va găsi ceea ce îşi doreşte, astfel încât să îşi evidențieze fiecare parte a personalității ei cu încredere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *