Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Descopera tehnologia Skyworth – aer conditionat

Compania Skyworth este specializata atat in productia, cat si in vanzarea echipamentelor de aer conditionat, preocupandu-se de cercetarea, dezvoltarea, productia si vanzarea produselor inteligente si prietenoase cu mediul inconjurator.

Calitatea Premium se remarca inca de la componentele utilizate, precum compresoarele si piesele electronice, acestea fiind alese cu mare atentie din sfera produselor unor producatori mondiale, precum Mitsubishi si Toshiba. Componentele electronice sunt realizate de producatori japonezi cunoscuti.

Tehnologia de ultima generatie si fiabilitatea definesc aparatele de aer conditionat Skyworth. Datorita ventilatorului, ce are un control avansat, si a functiei i-Feel putem vorbi despre o reducere semnificativa a zgomotului din incapere. Aerul respirat este purificat, datorita generatoarelor de ioni si a filtrelor IFB. De asemenea, conexiunea WiFi reprezinta un avantaj pentru aparatele de aer conditionat Skyworth.

aer conditionat

Garantia este de 5 ani pentru toate produsele Skyworth Romania – pe care le gasiti pe https://simag.ro/.

Dintre avantajele folosirii tehnologiei Skyworth se remarca:

  • Compresoare DC inverter;
  • Placi electronice de calitate pentru controlul compresorului;
  • Ventilatoarele ALL DC Inverter (eficienta energetica sporita, asadar discutam de economii semnificative de energie electrica);
  • Motorul “Stepless DC” al unitatii interioare (utilizatorul poate selecta 99 trepte de viteza pentru ventilatorul unitatii interioare, aceasta selectie se face procentual, de la 1% pana la 99%);
  • “Nordic Kit” pentru functionare la temperaturi pana la -25 ºC.

Tehnologia Skyworth pentru sanatate
Generatorul de Ioni Cold Plasma are rolul de a purifica aerul. Datorita ionilor negativi, aveti asigurata o stare de bine si de relaxare.

Tehnologia Skyworth pentru confort

  • Control WiFi;
  • Unitatea interioara echipata cu Ventilator DC Stepless;
  • iFeel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *