free download 78 travel guides written by experts

Descopera tableta ultra-portabila de 7” de la Toshiba – Encore Mini

· Mobilitate deplină la dimensiunea de 17,8 cm (7"); se potrivește perfect în palmă, pentru confort și conectivitate în mișcare
· Experimentează Microsoft Office 365 Personal cu un abonament pe 1 an
· Oferă pornire rapidă și navigare facilă cu procesorul Intel® Atom™

Toshiba Europe GmbH anunțã astãzi tableta Encore Mini – o tabletã de 17,8 cm (7”) ce oferã Windows 8.1 cu Bing și Microsoft Office 365 Personal, într-un design ergonomic, accesibil și mobil. Forma confortabilã și compactã a tabletei Encore Mini, oferã utilizatorilor portabilitate, permițându-le sã salveze și sã își sincronizeze datele sau sã vizioneze cele mai noi filme, în timp ce se aflã în mișcare. Aceastã combinație de caracteristici, împreunã cu forma sa, fac din Encore Mini partenerul perfect pentru orice PC cu sistem de operare Windows.

Partenerul mobil ideal

Encore Mini a fost conceputã pentru a fi utilizatã cu o singurã mânã la vizualizarea conținutului și pentru a încãpea într-o geantã de mici dimensiuni, la utilizarea cu ușurințã, în mișcare. Optimizat pentru modul portret, design-ul ergonomic și dimensiunile reduse ale tabletei Encore Mini oferã confort și conectivitate, acasã sau afarã. Cu o platformã perfectã pentru vizualizarea, sincronizarea, salvarea documentelor sau navigarea pe internet, utilizatorii pot fi conectați în permanențã, de oriunde.

Windows și Microsoft Office 365 oriunde

Mobilitatea tabletei Encore Mini este completatã de sistemul de operare Windows 8.1 cu Bing și de un abonament gratuit pentru 1 an la Microsoft Office 365 Personal. Cu toate aplicațiile familiare disponibile, citirea e-mail-urilor sau vizualizarea prezentãrilor în timpul cãlãtoriilor sunt mai facile ca oricând. În plus, Encore Mini este capabilã sã ruleze cu ușurințã aplicații și servicii de bazã ale Windows, pentru ca utilizatorii sã beneficieze de o experiențã completã Windows, fie cã sunt în pauza dintre ședințe sau acasã, de pe tableta în sine sau extinzând Microsoft Office 365 pe un PC, ori accesând documente din Cloud. Sincronizarea și partajarea documentelor cu alte dispozitive cu Windows se face rapid, ceea ce face din Encore Mini partenerul ideal pentru vizualizarea documentelor atunci când nu sunteți în birou sau pentru transferul fișierelor media pe PC.

Cu 1TB spațiu de stocare inclus pentru OneDrive (cloud) și posibilitatea de a extinde acest spațiu, utilizatorii pot salva oricâtã informație au nevoie, iar cele 60 de minute lunare de convorbiri internaționale prin Skype ce sunt incluse în pachet, le oferã posibilitatea de a ține legãtura cu prietenii sau familia. Capacitatea de stocare a tabletei Encore Mini poate fi extinsã cu ajutorul slotului microSD ce suportã carduri de maxim 128 GB, în acest fel mai multã informație personalã sau de business poate fi la îndemâna, oricând. Atunci când faceți prezentãri, funcția Wireless Display permite partajarea cãtre o gamã largã de ecrane compatibile, iar portul micro-USB este inclus pentru transferul facil al datelor.

Dimensiuni reduse, performanțe ridicate

Cu un procesor Intel® Atom™, Encore Mini oferã performanțe puternice, întreaga zi. De la pornirea rapidã, pânã la viața bateriei care dureazã pânã la șapte ore1, Encore Mini permite, de asemenea, utilizatorilor sã se bucure de navigare rapidã și multitasking fluid, cu o trecere între sarcini și opțiuni de divertisment, fãrã efort.

O camerã web posterioarã de 2 megapixeli și una frontalã de 0,3 MP sunt utilizate pentru a realiza fotografii și pentru a participa la chat-uri video cu familia, prietenii și colegii. Conceptul user-friendly al tabletei Encore Mini se extinde, de asemenea, la includerea utilitãții Toshiba Display, care permite modificarea proporțiilor de vizualizare pentru a mãri meniurile, textele și alte elemente din programele desktop. Acest lucru asigurã utilizarea cu eficiențã maximã a programelor desktop, pe noua tabletã Encore Mini.

Tableta Toshiba Encore Mini va fi disponibilã începând cu al patrulea trimestru al anului 2014, în Germania, Franța și UK.

Encore Mini:
• Display: 17,8 cm (7”) 1024 x 600 display
• Procesor: Intel®AtomTMZ3735G
• Graficã: Intel® HD graphics
• Memorie: 1 GB DDR3L 1333MHz
• Conectivitate: 1 x Micro-USB, 1 x microSD card slot cu pânã la 128 GB SDHC/SDXC suport, WLAN 802.11 bgn, Bluetooth 4.0, wireless display, 1x 3,5 mm cãști/microfon combo jack
• Webcam: 0.3 MP camerã frontalã, 2MP camerã posterioarã
• Audio: Box speaker
• Sistem de operare: Windows 8.1 cu Bing
• Preinstalãri: Microsoft Office 365 Personal, Toshiba Display Utility
• Durata de viațã a bateriei: pânã la 72 ore
• Culoare: Alb pur
• Dimensiuni: 119,8 x 199 x 10,9 mm
• Greutate: 350 g

Bucuresti, 03.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *