free download 78 travel guides written by experts

Descopera simbolistica florilor impreuna cu Bloomeria.ro

Azi e marti, ok, sau poate miercuri, nu conteaza, ce conteaza este ca poti sa faci dintr-o zi absolut normala, o mica sarbatoare, o declaratie de dragoste.

Inca din cele mai vechi timpuri barbatii indiferent de zona sau cultura au oferit femeilor flori ca un omagiu dragostei dintre ei.

Este un obicei care a dainuit peste secole, iar astazi mai mult ca niciodata daruirea unui buchet de flori a devenit prima optiunea cand vine vorba de a oferi un cadou unei femei.

Florile, desi sunt atat de diverse ca si forme, culori si parfumuri, toate transmit intr-un limbaj universal fara cuvinte o stare de bine si fericire. De-a lungul anilor oamenii au incercat sa interpreteze simbolistica florilor, in functie de culoare si parfum o floare poate transmite un mesaj sublimal, o femeie poate interpreta sau asocia in functie de tipul florilor din buchetul de flori, intentiile sau gandurile barbatului care le-a oferit.

bloomeria.ro flori

Daca te numeri printre acei barbati, care inca nu au uitat sa ofere buchete de flori doamnelor, atunci ti-ar prinde bine sa cunosti putin si din simbolistica florilor.

Fiecare culoare in parte incepand cu albastru intens pana la galben pal ofera o poveste bogata si plina de mister. Asadar culoarea florilor din buchet este de cele mai multe ori la fel de importanta ca insusi florile care alcatuiesc buchetul. Nu este asa ca esti deja curios sa stii ce stare ii poate transmite niste buchete de trandafiri rosii unei femei.

Florile albastre

Florile de un albastru pal calmeaza grijile si stresul. Albastrul reprezinta pacea, deschiderea catre lume si linistea interioara. Florile cu petale albastre reprezinta un antidot la starile anxioase.

Florile roz

Florile roz simbolizeaza gratia, gentilitatea si fericirea. Indiferent de marimea sau forma florilor, incepand cu micii mugurasi ai trandafirlor roz de gradina pana la minunatul bujor aflat in plina sa maturitate, rozul simbolizeaza tineretea, inocenta si bucuria.

Flori mov

Obiceiul de a oferi flori mov, isi are radacinile in vechile ceremonii regale, acestea simbolizeaza demnitatea, mandria si succesul. Indiferent ca sunt oferite individual sau grupate cu flori de alta culoare care sa confere profunzime si contrast, un buchet de flori mov simbolizeaza intotdeauna realizare si admiratie.

flori mov bloomeria.ro

Florile rosii

Cand vorbim de culoarea rosie, inevitabil vorbim de o energie indiscutabila, o energie care transforma si o floarea modesta intr-o sursa de frumos. Florile rosii reprezinta dorinta, puterea si iubirea pasionala. Avand frumusetea, curajul si caldura ca si elemente simbolistice nu este de mirare ca florile rosii precum buchetele de trandafiri sunt printre cele mai populare alegeri.

Florile albe

Acestea sunt asociate cu inocenta, tineretea, eleganta si frumusetea launtrica.

Florile galbene

Florile galbene simbolizeaza bucuria, fericirea, lipsa de griji, copilaria, prietenia precum si un nou inceput.

Acum ca am descoperit simbolistica culorilor florilor nu ne mai ramane de facut decat sa oferim un minunat buchet de flori femeii iubite din viata noastra. Comanda flori online iar floraria online Bloomeria.ro iti ofera livrare gratuita in doar 3 ore din momentul plasarii comenzii in Bucuresti, pentru orice buchet de flori sau aranjament floral precum si oferte zilnice de nerefuzat.

Articol de Marian D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *