Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Descoperă România cu Peter Hurely la HyperFest

Documentarul „Descoperă România cu Peter Hurley”, realizat de redacția Video a AGERPRES, va fi difuzat, în premieră în București, la cea de-a XV-a ediție a Festivalului Internațional de Film Studențesc – HyperFest, duminică, 30 octombrie.

După 15 ani lucrați în publicitate, timp în care a promovat tot felul de bunuri către români, irlandezul Peter Hurley, stabilit în țara noastră, a hotărât să promoveze de-acum românilor, bunul numit România. Nu e doar o călătorie, nu e doar o aventură, așa cum el nu e doar un străin venit pe meleaguri românești. Un irlandez, care iubește această țară, a plecat în 2012, pe jos, de la Săpânța până la Muzeul Țăranului Român din Capitală. A scris mai apoi o carte despre oamenii care l-au primit fără să-i ceară nimic în schimb. În drumul său, pas cu pas, Peter Hurley descoperă ce înseamnă România reală, țara care l-a primit cu brațele deschise.


Documentarul AGERPRES va rula duminică, 30 octombrie, începând cu ora 14:15, la Cinema EUROPA, intrarea fiind liberă.

Agenția Națională de Presă AGERPRES este partener media principal al festivalului, care va avea loc în perioada 26 – 30 octombrie, la Cinema Europa din capitală, și care va reuni scurtmetraje și lungmetraje românești și internaționale din 22 de țări.

Despre HyperFest

Festivalul Internațional de Film Studențesc – HyperFest este organizat de Universitatea Hyperion, Paradox Film și Dinadins și se desfășoară pe parcursul a cinci zile, în perioada 26 – 30 octombrie 2016, la Cinema Europa (Calea Moșilor, nr. 127). Vor fi proiectate scurtmetraje și lungmetraje din țări precum: Albania, Belgia, Bulgaria, Germania, Elveția, Israel, Letonia, Macedonia, Malta, Rusia, Republica Moldova, Slovenia. De asemenea, vor fi susținute master class-uri de oameni reprezentativi din industria filmului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *