free download 78 travel guides written by experts

Descoperă oferta de produse a magazinului de cadouri Ruvix.ro

Când luăm internetul la pas pentru a găsi un magazin de cadouri, cei mai mulți dintre noi trecem printr-o etapă inițială de dezamăgire: fie magazinele găsite nu comercializează produsele pe care le căutăm, fie prețurile nu sunt corelate cu finisajele și calitatea produselor, fie nu găsim disponibile opțiuni de personalizare a cadourilor alese. Toate aceste lucruri s-au schimbat, însă, odată cu Ruvix.

În cazul în care nu ești deja fan Ruvix, atunci îți spunem că Ruvix nu este un simplu magazin de cadouri: brandul Ruvix înseamnă, în primul rând, o echipă de oameni creativi, care zi de zi creează noi și noi cadouri inedite, la cele mai bune prețuri, special pentru tine.

magazin de cadouri

sursa foto

Iar dacă te întrebi ce anume găsești pe Ruvix, în cele ce urmează îți prezentăm câteva motive pentru care ar trebui să răsfoiești chiar acum site-ul.

Ruvix, un magazin de cadouri cu personalitate

Ruvix e exact ca tine: are personalitate. Și dacă nu ne crezi pe cuvânt, îți dăm și câteva argumente. Iată câteva dintre produsele pe care le găsești pe site:

Tricouri personalizate

Tricouri pentru cupluri, tricouri pentru bărboși, tricouri cu zodii, cu nelipsitele pisici și chiar tricouri cu personajele tale preferate din francize Pokemon: pe toate le găsești pe Ruvix.

Pe lângă faptul că pot fi personalizate exact așa cum îți dorești, tricourile Ruvix sunt confecționate din materiale 100% naturale, delicate cu pielea ta și ușor de purtat chiar și pentru cei care au diverse alergii.
Înainte să trecem la următorul motiv pentru care ar trebui să arunci o privire pe site-ul Ruvix, îți mai spunem și că tricourile personalizate de la Ruvix pot transforma cu ușurință orice cadou pe care îl faci într-unul memorabil și creativ, care va „spune” ceva atât despre tine – cel care dăruiește, cât și despre persoana care primește darul tău.

PopSockets originale

Cu siguranță că ai auzit deja de gama PopSockets, așa că probabil o să te bucure să afli că pe Ruvix găsești cele mai cool modele de PopSockets pentru telefon și tablete.

Vesele, utile, inovative, colecțiile PopGrip Generația 1 (PopSockets clasice) și PopGrip Generația 2 (colecția de PopSockets din 2019) se pot transforma în daruri inspirate atât pentru prietenii apropiați, cât și pentru colegii de serviciu sau, de ce nu, pentru familie. Și încă ceva: Ruvix comercializează doar PopSockets, originale, așa că încă din momentul achiziției ai garanția implicită că vei oferi un produs de calitate.

Hanorace

Hanoracele au avut un „comeback” în ultimii ani și sunt foarte în vogă mai ales printre copii și tineri, prin urmare nu vei da greș dacă alegi un asemenea cadou pentru frățiorul mai mic sau pentru prietena care tocmai a intrat la facultate. Iar dacă îl mai și personalizezi cu un mesaj haios, atunci poți să fii sigur(ă) că ai în mână darul ideal.

Pe lângă faptul că sunt foarte comode, haoracele Ruvix sunt confecționate din materiale prietenoase cu pielea, așa că pot fi purtate de oricine fără teama că pielea s-ar putea irita.

Perne, puzzle-uri, măști, body-uri pentru bebeluși… și lista poate continua

Din păcate nu avem suficient spațiu pentru a prezenta fiecare produs Ruvix, așa că îți mai spunem doar atât: în site găsești și perne pe care le poți personaliza cu chipul persoanei iubite sau cu un mesaje haios, puzzle-uri, măști fistichii, stickere cu zvâc, genți pe care îți poți pune amprenta și chiar și body-uri pentru bebeluși. Ai, așadar, toate motivele să răsfoiești singur(ă) site-ul și să descoperi restul produselor care nu au mai avut loc în acest material.

Concluzia? Ruvix este mai mult decât un simplu magazin de cadouri. Ruvix este o stare și un loc de întâlnire al celor mai cool cadouri. Și, nu în ultimul rând, Ruvix mai înseamnă și o echipă care actualizează permanent lista de cadouri, pentru ca tu să poți găsi în site produse variate, la prețuri foarte prietenoase cu bugetul disponibil.

Articol de Adrian M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *