free download 78 travel guides written by experts

Descopera noul Subaru Impreza XV!

Un crossover gata de aventură oriunde, oricând!

Subaru Motors Trading prezintă modelul Impreza XV. Dezvoltat pe baza celei de-a treia generaţii Impreza, acest crossover este ideal atât pentru peisajul urban, cât şi pentru ieşirile din oraş.

Impreza XV aduce un suflu nou, mai sportiv, unui model cu tradiţie pe pistele de raliu. Versatilitatea acestui automobil îl transformă în alegerea perfectă pentru excursiile în natură şi stilul sportiv de condus.

Eleganţa interiorului, dotările şi calitatea deosbită a materialelor oferă o experienţă inedită la bordul noului Impreza XV.

Ca şi celelalte modele Subaru, Impreza XV este echiptat cu sistemul avansat de tracţiune integrală Symmetrical AWD şi cu motorul Subaru Boxer. În plus, au fost îmbunătăţite şi aspectele referitoare la protecţia mediului, modelul Impreza XV respectând standardele de emisii Euro 5.

Performanţele şi tehnologiile de ulitmă oră conferă modelului Impreza XV stabilitatea şi forţa fără de care un crossover nu ar fi un crossover. Şi fără de care un Subaru nu ar fi un Subaru.

Specificaţii Subaru Impreza XV 6MT:
· Capacitate cilindrică: 1.998 cc
· Putere maximă: 150 CP/3.600 rpm
· Cuplu maxim: 350 Nm/1.800 – 2400 rpm
· Viteză maximă: 203 km/h

Descoperă noul Impreza XV la showroom-urile Subaru Motors Trading din Baneasa, Şos. Bucureşti-Ploieşti nr. 42-44, şi Pallady, Bd. Th. Pallady, nr. 47!

Bucuresti, 16.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *