free download 78 travel guides written by experts

Descopera noul model Subaru Trezia

Mai mult spatiu la interior

Noul model Subaru Trezia, al cărui nume provine din englezescul “Treasure” (“comoară”), ascunde o capacitate incredibilă în dimensiunile sale compacte, ocupând mai puţin spaţiu la exterior şi oferind un spaţiu generos la interior.

Subaru Trezia este inteligent conceput pentru a se adapta activităţilor de zi cu zi şi vine în întâmpinarea cerinţelor europene pentru maşini economice de mici dimensiuni. Trezia oferă avantajele clasei sale, fiind încadrată în partea superioară a segmentului MPV compact. 

Habitaclul versatil al modelului Trezia prezintă o serie de beneficii precum calitatea materialelor, confort, funcţionalitate şi manevrabilitate.

Graţie designului ingenios şi tehnologiei sale inovatoare, Subaru Trezia garantează o siguranţă deosebită, modelul obţinând 5 stele la testele EURONCAP.

Trezia oferă o eficienţă sporită prin respectarea normelor de poluare EURO 5 şi un nivel de emisii CO2 de 127 g/km.

Subaru Trezia este echipat cu un propulsor de 1.3 l benzină, ce dezvoltă o putere maximă de 99 CP.

SUBARU TREZIA

Specificaţii

Capacitate cilindrică: 1329 cc
Cuplu maxim: 125 Nm/4000 rpm
Lungime x Lăţime x Înălţime: 3,995 x 1,695 x 1,595 mm, ampatament: 2,550 mm

Subaru Trezia este disponibil pentru test drive în showroom-urile Subaru Motors Trading şi beneficiază de o ofertă specială cu finanţare prin NBG LEASING.

Modelul este disponibil în primele 6 luni de la lansare cu o dobândă promoţională de 3,9% (DAE* 5,33%) şi CASCO gratuit în primele 3 luni prin NBG LEASING. În plus, la achiziţionarea noului model, clienţii vor primi cadou un DVD player pentru tetiere!

În România, Subaru Motors Trading este importatorul oficial al autoturismelor marca Subaru. Compania înfiinţată în 2005 deţine două showroom-uri aflate în capitală, precum şi o reţea de distribuţie ce acoperă 8 dintre cele mai importante oraşe din ţară.

Bucuresti, 16.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *