Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Descopera noua gama Dove pentru ingrijirea pielii: Dove Beauty Blossom

ÎN EDIȚIE LIMITATĂ DE VARĂ

Dove știe că în timpul verii, când pielea este afectată de căldură, aer uscat și expunere la soare, ai nevoie de un ritual special de îngrijire. De aceea, Dove a creat noua gamă Dove Beauty Blossom Limited Edition (gel de duș nutritiv, loțiune de corp și cremă de corp) pentru o îngrijire specială a pielii în timpul verii. Te vei bucura de o piele fină și catifelată, cu aspect sănătos.

Noul gel de duș nutritiv Dove Beauty Blossom Limited Edition (250ml) îți oferă îngrijire specială a pielii în timpul verii. Formula cu Nutrium Moisture™ – un amestec unic de agenți de hidratare îmbogățit cu lipide proprii pielii – hidratează pielea în profunzime, în timp ce faci duș, iar parfumul delicat de floare de lotus îți lasă o senzație de prospețime.

Răsfață-ți pielea în timpul verii cu noua loțiune de corp Dove Beauty Blossom Limited Edition (250 ml) și bucură-te de parfumul delicat de floare de lotus. Datorită formulei cu mentol și sistemului unic DeepCare Complex – un amestec de nutrienți proprii pielii și ulei esențial bogat – loțiunea de corp Dove Beauty Blossom hrănește pielea în profunzime* și îți lasă o senzație de prospețime.

Poartă în geantă crema de corp Dove Beauty Blossom Limited Edition (75ml) pentru o hidratare rapidă a pielii uscate. Te vei putea bucura de o piele catifelată grație formulei bogat nutritive!

Lasă-ți frumusețea să înflorească în această vară cu Dove Beauty Blossom Limited Edition!

* Stratum Corneum.

Prețuri recomandate:
Gel de duș Dove Beauty Blossom Limited Edition 250 ml – 12.76 ron
Loțiune de corp Dove Beauty Blossom Limited Edition 250 ml – 20.69 ron
Cremă de corp Dove Beauty Blossom Limited Edition 75 ml – 9.78 ron

Bucuresti, 14.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *