free download 78 travel guides written by experts

Descopera noile deodorante antiperspirante Rexona

Te misti mai mult, esti mai protejata!

In agitatia zilnica, simti ca deodorantul tau antiperspirant nu face fata, iar senzatia de prospetime se diminueaza pe parcursul zilei?

Descopera noile deodorante antiperspirante Rexona, cu tehnologia Motion Sense™ , ce se activeaza la fiecare miscare a bratelor, pentru ca tu sa tu sa te simti protejata impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute pe toata durata zilei.

Cum functioneaza tehnologia Motion Sense™? Este foarte simplu: la aplicarea deodorantului, sunt eliberate micro capsulele pe pielea de la subrat. La miscarea bratelor, in timpul activitatilor zilnice, capsulele se sparg si elibereaza prospetime pe durata intregii zile!

Descopera noua gama Rexona Linen Dry, cu tehnologia Motion Sense™, care iti ofera constant protectie activa, pe toata durata zilei. Sub forma de spray, roll on sau stick, gama Rexona Linen Dry este diferita de deodorantele antiperspirante obisnuite, oferind protectie si prospetime la fiecare miscare a bratelor.

Iti doresti protectie 48h impotriva transpiratiei, dar si o senzatie de prospetime pana la finalul zilei? Incearca noua gama Rexona Shower Clean! Sub forma de spray, roll on sau stick, deodorantele antiperspirante Rexona Shower Clean te protejeaza impotriva transpiratiei si iti ofera o senzatie de prospetime „ca dupa dus”, care dureaza toata ziua.

Cu noile deodorante antiperspirante Rexona, te misti mai mult esti mai protejata!

Facebook.com/rexona.women.ro

Pret de vanzare recomandat:

Rexona Linen Dry / Shower Clean Spray – 12,57 lei

Rexona Linen Dry / Shower Clean Stick – 13,48 lei

Rexona Linen Dry /Shower Clean Roll-on – 10,94 lei

Bucuresti, 09.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *