free download 78 travel guides written by experts

Descopera gustul unic Tullamore D.E.W. intr-o noua sticla

Un vechi proverb irlandez spune: “Ce nu poate vindeca whiskey-ul nu are leac”. Originar din Irlanda, whiskey-ul a devenit o bautura populara in toata lumea, pe care o poti gasi atat in cafenelele chic din Paris, in barurile cool din New York cat si in orice pub australian. Istoria whiskey-ului irlandez este similara cu perioada de inceput a whiskey-ului propriu-zis. Spre deosebire de scotch, whiskey-ul irlandez este mai putin ‘afumat’, datorita triplei distilari, care reduce din “rigiditatea” bauturii. In plus, orzul folosit nu trece intotdeauna prin maltuire, ci este lasat sa se usuce in mod natural, ceea ce ii confera whiskey-ului traditional irlandez o aroma mult mai catifelata.

Prezent in luna iunie in Romania, John Quinn, Global Brand Ambassador Tullamore D.E.W., a prezentat noua sticla Tullamore D.E.W. si a oferit pasionatilor de whiskey mai multe informatii despre gustul unic al acestuia in cadrul unor sesiuni speciale de degustare si cunoastere a istoriei brandului irlandez.

John Quinn are o experienta de peste 31 de ani in industria whiskey-ului irlandez. In ultimii zece ani, Quinn s-a ocupat de promovarea brandului Tullamore D.E.W. in calitate de Regional Export Director Tullamore D.E.W., reusind sa impuna brandul ca no1 pe piata de whiskey irlandez in tari precum Cehia sau Bulgaria. In timpul liber, el este pasionat de golf, ski, dansuri si cantece irlandeze.

“Care este diferenta dintre un whiskey irlandez, un whisky american si scotch? In primul rand, whiskey-ul irlandez este triplu distilat. In al doilea rand, sesizam o diferenta de gust datorita faptului ca distilarea are loc in cuptoare speciale, perfect uscate si etanse, ceea ce confera un gust echilibrat, dar distinct. Cu alte cuvinte, nimic nu se compara cu un whiskey irlandez!“ afirma John Quinn.

Tullamore D.E.W. este un whiskey distilat si invechit in Irlanda, unic in categoria sa gratie gustului sau distinctiv obtinut in urma proceselor specifice de distilare si maltuire. Caracterul unic, specific irlandez, este oferit de compozitia originala Tullamore D.E.W. – un amestec din 3 tipuri de whiskey: pot still whiskey, malt whiskey, grain whiskey. John Quinn descrie gustul inegalabil Tullamore D.E.W. ca fiind: “Subtil si fin, o combinatie placuta intre malt, tonuri de lemn ars, vanilie si o aroma naturala a orzului auriu”.

Noua sticla Tullamore D.E.W. are un design nou, special creat pentru a intari atributele unui brand atat de special si atat de… Irish.

Eticheta noii sticle contine o serie de ilustratii ce evidentiaza caracteristicile whiskey-ului Tullamore D.E.W. – triplu distilat in butoaie speciale pentru maturare, multiplu premiat, elemente specifice lasate mostenire de insusi Daniel E. Williams, fondatorul Tullamore D.E.W.

In Romania, Tullamore DEW face parte din portofoliul Alexandrion Grup (www.alexandrion.ro). Infiintat in 1994, Alexandrion Grup are astazi o prezenta activa la nivel local si international, cu doua unitati de productie in Romania.

Portofoliul Alexandrion Grup include toate categoriile de produse de pe piata bauturilor alcoolice: whisky, brandy,vodka, gin, lichioruri, digestive, vermut, grappa, sambuca, tequila.

Pentru mai multe detalii despre Tullamore DEW vizitati www.tullamoredew.com.

Bucuresti, 12.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *