Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Descoperă colecția Back to School de la Marks & Spencer

SCHOOL UNIFORM
As unique as they are

Toamna aceasta la Marks & Spencer colecția Back to School este mai cool ca niciodată. Uniforma școlară nu mai trebuie să reprezinte pentru părinți un stres, căci noile produse destinate celor mici sunt realizate din materiale ușoare, confortabile și catifelate la atingere.

Piesele din noua colecție sunt special proiectate pentru a rezista o perioadă mai îndelungată ceea ce se traduce în timp de calitate petrecut împreună cu cei mici. La acest aspect contribuie tehnologia StayNEW™ care menține culoarea hainelor la fel ca în prima zi, în vreme ce tehnologia SUPERCREASE® are scopul de a menține pliurile în aceeași stare chiar și după mai multe spălări.

M&S_Back_to_School_2

Totodată, tehnologia STAIN RESISTENT a fost folosită pentru realizarea buzunarelor de la cămăși, iar acum acestea sunt protejate de petele de cerneală din stilourile uitate fără capac. Astfel, cămășile au parte de un finisaj ușor de călcat care necesită doar o presare rapidă înainte de a fi purtate.

 

Pentru acest sezon, Marks & Spencer a inclus în colecția Back to School și îmbrăcăminte lejeră destinată copiilor cu dizabilități senzoriale. Gama dezvoltată pentru copiii cu vârste cuprinse între 2-16 ani a fost realizată alături de cei de la The National Autistic Society. Printre piesele ce se regăsesc în această colecție se numără și pantalonii Easy Dressing Triple Action Stormwear ™. Aceștia nu conțin fermoar, ceea ce îi face ușor de purtat.

M&S_Back_to_School_1

Garderoba celor mici poate fi accesorizată cu diferite modele de rucsacuri ce conțin imprimeuri care îi vor stimula pe copii să își pună imaginația și creativitatea în mișcare. De la modele cu paiete reversibile și până la modele cu dinozauri, în colecția Back to School, veți găsi pentru cei mici o variete de accesorii pentru noul an școlar.

Piesele sunt disponibile atât în magazinele fizice, cât și online pe marksandspencer.com/ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *