free download 78 travel guides written by experts

Descopera cadourile care iti aduc aminte sa zambesti

De Sarbatori, daruieste celor dragi un cadou special, care ii va insoti peste tot de acum inainte!

Colectia Smiles Bags este o declaratie de incredere, optimism si libertate. Fiecare geanta si accesoriu din piele va aduna amintirile tale, pastrand povestea extraordinara a momentelor traite impreuna. Pentru ca viata este o calatorie frumoasa indiferent de varsta, Smiles Bags este cadoul care iti aduce aminte sa zambesti!

Colectia Lifetime Companion pentru barbati a fost conceputa din nevoia de a crea accesorii confortabile si durabile, potrivite oricarui stil. Fie ca stai la birou sau calatoresti mai tot timpul, fie ca te imbraci casual sau business, produsele Lifetime Companion se potrivesc oricarei ocazii, devenind astfel o prelungire a stilului personal, o amprenta a identitatii tale.

Pielea din care sunt confectionate are un aspect deosebit, prin simplitatea modelului natural. Si, pentru ca tu sa te bucuri de produsele alese cat mai mult timp, Smiles Bags iti ofera garantie pe viata!

Despre SMILES BAGS

Smiles Bags este o companie infiintata in anul 2015. Brandul se concentreaza pe productia de genti si accesorii din piele. Produsele Smiles Bags pot fi gasite pe site-ul www.smiles-bags.com si, incepand cu luna noiembrie, in concept store MoleculeF din mallul Promenada.

Bucuresti, 03.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *