free download 78 travel guides written by experts

Deschiderea Stagiunii de Muzica Veche

Agenţia Medieval Praxis anunţă deschiderea celei de-a doua ediţii a Stagiunii de Muzică Veche Bucureşti.

Acesta va avea loc în seara zilei de vineri, 4 februarie 2011, de la ora 19, în Sala Bizantină a Palatului Cercului Militar Naţional cu un concert susţinut de clavecinistul Erich Türk.

Concertul este o invitaţie în fascinanta lume a instrumentelor cu claviatura din perioada barocului. Clavecinistul Erich Türk ne propune o calatorie în Europa sec. XVI – XVIII, acompaniată de creaţiile lui Frescobaldi, Sweelinck, d’Anglebert, Couperin, Bach, Haydn. Un adevărat concert – lecţie pe parcursul căruia veţi descoperi secretele ce se ascund între delicatele corzi ale virginalului, spinetei şi clavecinului. Toate cele trei instrumente vor ocupa podiumul de concert pentru a desăvarşi elegantă seară de muzică veche.

Concertul este posibil datorită susţinerii CLAR Group.

Biletele sunt disponibile prin reţeaua Eventim în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi online pe www.eventim.ro.

Aflată la cea de a doua ediţie, Stagiunea de Muzică Veche Bucureşti a fost bine primtă încă de la debut atât de către publicului cât şi de către presă. Acoperind un gol în viaţa culturală a Capitalei, Stagiunea a beneficiat de prezenţa unor invitaţi importanţi (Neagu Djuvara, Grigore Leşe) si a devenit o constantă în agenda publicului dornic de evenimente artistice de calitate.

Bucuresti, 02.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *