free download 78 travel guides written by experts

Deschiderea sezonului de opera la Scala din Milano, transmisa in direct

exclusiv la Grand Cinema Digiplex

Lohengrin, de Richard Wagner, în primul spectacol al sezonului

Grand Cinema Digiplex, cinematograful din Băneasa Shopping City, te invită la unul din cele mai grandioase şi exclusiviste spectacole artistice ale Europei: concertul de deschidere a sezonului muzical la Scala din Milano.

Cei mai mari solişti de operă ai Italiei şi ai lumii au concertat la Scala din Milano în ultimii 200 de ani. Orice artist visează să ajungă pe această scenă şi orice cunoscător al operei şi baletului doreşte să asiste la un asemenea spectacol grandios.

Pentru iubitorii români de operă, acest lucru devine posibil. În 7 decembrie 2012, concertul extraordinar de deschidere a sezonului va fi disponibil şi vizitatorilor cinematografului Grand Cinema Digiplex, printr-o transmisiune în direct. În acest an, sezonul concertistic începe cu o punere în scenă a operei Lohengrin, de Richard Wagner. Este o operă clasică în trei acte, compusă în 1850. Povestea ei este inspirată de miturile romantice ale Germaniei medievale, în special de legenda cavalerului salvator sosit într-o barcă trasă de o lebădă, care îşi pastrează mereu ascunse numele şi identitatea.

Inaugurat în 1788, Teatro alla Scala este recunoscut drept un reper al supremaţiei în opera şi balet. Ziua de 7 decembrie, sărbătoarea Sfântului Ambrozie – patronul spiritual al oraşului Milano, este în mod tradiţional data de deschidere a fiecărui sezon de concerte în celebra sală de spectacole a metropolei italiene.

Fii cu ochii pe www.grandcinemadigiplex.ro şi pagina de Facebook pentru mai multe informaţii.

Bucuresti, 13.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *