free download 78 travel guides written by experts

Deschiderea clinicii Vascul Arte la Bucuresti

Specialisti in tratamentul cu laser si vapori al varicelor

Vineri seara, la Cafeneaua Pascucci din Dorobanti, a avut loc lansarea conceptului clinicii Vascul Arte din Bucuresti. Conceptul a fost anuntat de catre renumitul doctor Philippe Blanchemaison, alaturi de Dr. Toni Feodor, Dr. Ionel Droc, Dr. Rene Milleret si Dr. Mohamed Allam.

La ora actuala, conform studiilor europene, 70% din populatia Romaniei este afectata de probleme vasculare, atat femei cat si barbati, in timp ce in celelalte state ale Uniunii Europene procentajul se situateaza intre 30% si 40%. Netratate la timp, problemele vasculare genereaza alte afectiuni. In plus, in toate celelalte state europene, modalitatile de preventie a afectiunilor vasculare sunt sprijinite si acoperite ca si cost de Casele de Asigurari, in timp ce in Romania ideea de preventie nu a fost initiata de catre specialisti datorita numarului redus de doctori care activeaza in acest domeniu.

“Metoda proprie Vascul Arte militeaza pentru preventia afectiunilor vasculare. Metoda presupune, pe langa evaluarea starii sistemului vascular al fiecarui pacient in parte si recomandarile aferente, metode de tratament inovatoare”, a declarat Philippe Blanchemaison in cadrul conferintei de presa.

In cadrul clinicii vor fi disponibile atat metode de preventie cat si metode de tratament ambulatorii ale problemelor vasculare.

Dr. Rene Milleret, unul dintre specialistii care au participat la brevetarea solutiei operatorii de tratare a varicelor cu vapori de abur a declarat: “Clinica Vascul Arte aduce, in premiera in Romania, tehnologia SVS ( Steam Vein Sclerosis). Terapia cu aburi este utilizata pentru tratarea varicelor cu o eficienta maxima si fara durere. Terapia cu aburi este o terapie “verde” ce asigura tratamentul venelor safene si a venelor colaterale, fara spitalizare”.

“Metodele de tratament utilizate in cadrul clinicii nu se limiteaza la terapia cu aburi, pacientii putand beneficia si de tehnologiile cu laser, spuma si radiofrecventa. Fiecare pacient va primi cele mai bune recomandari privind tratamentul potrivit afectiunilor sale. Preocuparea doctorilor de la Vascul Arte este sa gaseasca solutiile de tratament adecvate , fara spitalizare si cu efecte estetice optime, a adaugat Dr. Toni Feodor.

Clinica Vascul Arte, situata in Bucuresti, zona Dorobanti, pe Str. Putul lui Zamfir Nr. 18 beneficiaza de un spatiu de 440 mp, iar pacientii se bucura de protocoale de tratament la standarde europene. Clinica are 2 blocuri operatorii, dotate cu tehnologie de varf (monitorizare, anestezie, ecografe, laser), 4 cabinete de consultatii dotate cu ecografe de ultima generatie si 4 rezerve pentru odihna post-operatorie(televiziune prin cablu, DVD, WiFi, CD Player). Pentru o experienta cat mai placuta, fiecare pacient va fi supravegheat de cate o asistenta medicala pe durata sederii sale la Clinica Vascul Arte.

De asemenea, Clinica gazduieste primul magazin Thuasne din Romania. Aici gasiti intreaga gama de ciorapi de compresie Thuasne VENOFLEX si VENO , personalizati pentru dumneavoastra la recomandarile medicilor de la Clinica Vascul Arte. Ciorapii de compresie Thuasne imbina tehnologia de varf cu eficienta, comfortul si estetica, pentru ca pacientii sa poata beneficia de prevenirea si de tratarea problemele venelor, a mai declarat Dr. Philippe Blanchemaison.

Mai multe detalii despre afectiunile vasculare, prevenirea si tratamentul acestora sunt disponibile pe www.vascularte.ro , iar programarile se pot face la 021/230 18 08.

Bucuresti, 17.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *