Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

Deschide o usa la Aubergine

Meda Popea- Arts&Events anunta o noua campanie pentru Aubergine by Chef Ronen Meri. „Deschide o usa la Aubergine” este o campanie prin care ii invitam pe toti iubitorii de frumos sa intre intr-un joc al creativitatii si imaginatiei.

Deschis de curand in Centrul Vechi din Bucuresti, Aubergine Healthy Food este un restaurant cu bucatarie israeliano-mediteraneana, savuroasa si foarte sanatoasa creata de experimentatul Chef Ronen Meri.

Cunoscut si ca restaurantul cu 200 de usi, Aubergine este o adevarata oaza de liniste si relaxare in spatiul atat de zgomotos al zonei. Aubergine ii surprinde pe cei care ii trec pragul printr-un decor unic, teatral si primitor. Spatiul reprezinta unul dintre proiectele de design celebre ale ultimilor ani si este semnat de arhitectul Cristian Corvin. Un spatiu eclectic, care integreaza sute de usi de lemn, obloane, obiecte de mobilier vechi, descoperite si recuperate din vechi conace si palate din Transilvania, Austria si Ungaria, scaune iconice Tolix sau semnate de celebrul arhitect britanic Tom Dixon.

Campania „Deschide o usa la Aubergine” le propune oaspetilor Aubergine sa intre in joc si sa aleaga o usa care le place sau ii inspira, sa ii faca o fotografie si apoi sa spuna in scris povestea care se afla in spatele acesteia. Fotografia si povestea se trimit pe adresa: popea.meda@gmail.com.

Odata primita povestea, usa respectiva va fi rezervata si va primi numele celui care a ales-o. Numele usii se va pastra pana la sfarsitul campaniei, pana cand toate usile vor primi un nume.

Povestile usilor vor fi publicate pe blog-ul campaniei, pe masura ce vor fi primite.

Cine poate participa:
– orice client Aubergine, care a luat masa la restaurant si pastreaza bonul fiscal
– jurnalisti si bloggeri care au fost oaspeti la Aubergine.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca textul: sa fie scris intr-o limba romana corecta, sa nu contina greseli gramaticale, sa aiba minimum 700 si maximum 1000 de cuvinte. In rest, imaginatia este limita.

Campania “Deschide o usa la Aubergine” este primul pas al unui program mai amplu prin care Chef Ronen Meri sustine artele si frumosul in restaurantul sau.

Aubergine Healthy Food este singurul restaurant cu bucatarie israeliano-mediteraneana din Centrul Vechi. Avand o experienta de peste 20 de ani pe 4 continente (Europa, Asia, Africa si America), Chef Ronen Meri a creat un meniu foarte personal, in care retetele traditionale din Orientul Mijlociu si Africa de Nord se impletesc cu cele din Europa si insulele Mediteranei si cu cele mai recente experiente gastronomice internationale.

Un meniu creativ, sanatos, viu colorat si aromat, in care primeaza prospetimea ingredientelor, combinatiile simple, dar echilibrate, dintre legumele si fructele de sezon, pestele si fructele de mare, branza si carnea proaspata, la care se adauga condimentele achizitionate personal de Chef Ronen din Orientului Mijlociu. Painea, muraturile si uleiurile aromatice sunt preparate in casa.

Bucuresti, 12.05.2015
{mosloadposition user9}
By Liliana Kipper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.