free download 78 travel guides written by experts

“Desaga lu’ Mos Craciun 2012” se dechide la Bucuresti Mall si Plaza Romania

Accente NOI va invita in perioada 30 noiembrie – 23 decembrie, in Bucuresti Mall din Calea Vitan, respectiv 4 – 23 decembrie 2012, in Plaza Romania, sa vizitati TARGUL CADOURILOR DE IARNA – Desaga lu’ Mos Craciun 2012 si sa va bucurati de magia sarbatorilor de iarna.

S-au adunat in Desaga cadouri, pentru cei mari si cei mici, in diferite ipostaze: decoratiuni de sezon cu pietre swarovski, bijuterii unicat, cosmetice bio, design vestimentar vintage, artizanat latino-american, marochinarie, posete, accesorii, globuri pictate manual, carti, muzica, jucarii. 

In Desaga magica stau expuse cosuri de cadouri, ceramica pictata de artisti plastici, produse cu mesaje personalizate, gravate si multe alte surprize.

Pofticiosii, isi vor satisface gusturile cu dulciuri traditionale orientale, ciocolata belgiana in forme si arome delicioase, ceaiuri si cafele dintre cele mai diverse.

De asemenea, surprizele abunda cu delicatese traditionale romanesti in casutele din parcarea Mall-urilor, in care, de altfel, festinul culinar va fi intregit cu demonstratii de gatit la ceaun, la gratar, la protap ca la Ignat.

Printre multe surprize placute va propunem caciuli hazoase, botosi lanosi pe care orice Mos Craciun creativ si plin de umor le-ar alege, cu siguranta!

Totodata, pe la standuri va asteptam sa va bucurati de brazi decorati traditional cu accente noi, moderne. O aparitie inedita in peisajul mirific al targului.

Asa cum v-am obisnuit, cele mai frumoase targuri de cadouri ies din Desaga lu’ Mos Craciun.

Bucuresti, 28.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *