metalshow

Dermoabrazare – la Body Contur

Spune Adio urmelor de vergeturi, acnee, varsat de vant si ridurilor prin dermoabrazare – la Body Contur
 
Body Contur, centru de infrumusetare si remodelare corporala, vine in ajutorul celor ce doresc sa scape de urmele mai putin placute lasate de vergeturi, celulita, acnee, varsat de vant etc. cu ajutorului aparatului pentru dermoabrazare. Visezi sa ai un corp frumos si fara semne? Acum acest tel este foarte usor de atins! 

Metoda este una complet naturala, iar procedura nedureroasa. Cu ajutorul cristalelor de Corund se trateaza eficient vergeturile, cicatricele, semnele lasate de acnee, ridurile, petele solare si urmele provocate de varsatul de vant.  

„Aparatul pentru dermoabrazare de la Body Contur este unul dintre foarte putinele existente in Bucuresti. Ma bucur ca am posibilitatea sa il folosesc zilnic si sa ajut numeroase persoane sa scape de urme mai putin estetice lasate de diverse afectiuni. Tratamentul este personalizat in functie de necesitate, avantajul fiind ca procedurile sunt nedureroase drept pentru care pot fi efectuate sedinte saptamanale. Cred ca oricine ar fi fericit sa poata arata mai bine, iar acest aparat este de folos multora." a declarat Asist. Medical Adina Stoicescu, reprezentant Body Contur.

BodyContur ofera de asemenea si modalitati avantajoase din punct de vedere financiar, atat prin reduceri, cat si prin posibilitatea platii in 2-3 rate.

Alege asadar sa intri in lumea frumusetii. Body Contur este locul unde te poti abandona ca intr-un vis. Poti alege tratamente si masaje faciale (electrostimulare, ultrasunete, vacuum, peeling, cryio sistem si epilare definitiva cu laser), tratamente si masaje corporale (remodelare corporala, slabire, drenaj limfatic, dermoabrazare, tratarea anumitor afectiuni ale muschilor si oaselor, tonifierea muschilor si gimnastica de intretinere, topirea tesutului adipos, probleme dermatologice minore, impachetari cu ciocolata, alge marine si oligoelemente, regenerarea pielii) si terapii speciale de relaxare.

Daca vrei ca visul tau sa devina realitate, te asteptam la Body Contur in Str. Vulturilor nr. 43, sector 3, Bucuresti, tel/fax: 323 03 17, 323 03 18.

Body Contur. Trup si suflet! Este ceea ce vei vedea ori de cate ori te vei privi in oglinda.

Bucuresti, 6.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *