free download 78 travel guides written by experts

Dermestetica, aliatul picioarelor superbe

Laserul vascular face varicele să dispară

Expunerea prelungită la soare şi sporturile de vară (tenisul, atletismul) favorizează apariţia problemelor vasculare, a varicelor sau venectaziilor. După un sezon  canicular nu-i de mirare că ai descoperit vase sparte şi vene albastre, şerpuitoare pe gambe. Dar nu dispera, laserele vasculare utilizate în tratamentul vaselor de sânge dilatate de pe faţă şi corp au cunoscut o permanentă evoluţie în utimii ani, iar rezultatele sunt excelente datorită aparaturii de ultimă oră care se foloseşte acum şi în România. La Centrul Dermatologic şi Estetic "Dermestetica" (www.dermestetica.ro), sub atenta îngrijire a medicului specialist dermatolog dr. Daniela Popoiu, picioarele tale vor redeveni frumoase şi varicele se vor estompa cu succes, graţie laserului Nd Yag Cutera, cel mai modern şi eficient echipament existent la ora actuală pe piaţă. Principiul metodei este fototermoliza selectivă a vasului, fără afectarea ţesutului înconjurător. Fasciculul laser traversează pielea şi termocoagulează vasul care, golit de sânge, nu mai este vizibil.

Tratamentul vascular cu laser este o metodă sigură şi eficientă atât la femei cât şi la bărbaţi, copii sau bătrâni, indiferent de tipul de piele sau fototip (chiar şi pe pielea închisă la culoare). Anumite leziuni – vasele sparte, steluţele vasculare sau micile angioame (tumori de origine vasculară) – dispar după doar câteva spoturi luminoase, în timp ce altele se estompează după mai multe şedinţe de tratament.

Marele avantaj al metodei este că tratamentul nu este dureros, nu presupune injecţii, nu necesită timp de recuperare făcând parte din procedurile de tip “lunchtime” (care se pot face în pauza de prânz). Pentru persoanele foarte sensibile, se poate aplica, la cerere, un anstezic topic. Totuşi, pacienţii trebuie să ştie că după tratament zona tratată se poate înroşi sau învineţi uşor, urmând să-şi revină complet în aproximativ două săptămâni. Cum afară este cald, în continuare, cremele cu ecran UV se vor folosi cu regularitate şi expunerea la soare va fi limitată în săptămânile de după procedură.

Bucuresti, 06.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *