metalshow

Derek M. McElearney se alatura Drees & Sommer Romania ca sef al Departamentului de Infrastructura

Drees & Sommer, unul dintre cei mai importanţi jucători la nivel mondial în domeniul construcţiilor durabile, anunţă extinderea strategică a echipei biroului său din România, prin recenta numire a domnului Derek M. McElearney ca şef al Departamentului de Infrastructură.

"Suntem încântaţi să ne consolidăm echipa şi capabilitățile de infrastructură din România şi îi urăm bun venit în echipa noastră domnului Derek McElearney, un reputat specialist, cu o experienţă valoroasă şi know how semnificativ pe piaţa locală. Infrastructura este o competenţă-cheie pentru Drees & Sommer la nivel global şi avem un palmares de proiecte dezvoltate cu succes în toată Europa. Ne-am angajat să aducem această expertiză, cele mai bune practici in domeniu şi know-how-ul echipei noastre de profesionisti în sprijinul dezvoltării infrastructurii româneşti la standarde UE", a declarat Marc Porath, managing director al Drees & Sommer România.

Dl Derek M. McElearney are o largă experienţă în gestionarea proiectelor de autostrăzi, poduri şi infrastructură feroviară, în calitate de Manager de Proiecte / Manager de Contracte (Dipl. Eng. A Eng. AMEI,.-FIDIC). Portofoliul său vast include proiecte importante dezvoltate pentru entităţi majore în domeniul infrastructurii, cum ar fi: ISPA (Instrument for Structural Policies for Pre-Accession/ Instrumentul pentru Politici Structurale de Preaderare), Bilfinger Berger Civil A.G. – filiala București, FIDIC/D.A.B. Liaison, Gleeds International, Gleeds Romania, Bel Industrial Construct București, Pj Hegarty & Sons Ltd/Rogers Formwork Irlanda, Biocycle Ltd, Dublin.

Experienţa sa anterioară în România include proiecte de construcţii / reabilitare ale Comisiei Europene, dezvoltate în parteneriat cu Ministerul Transporturilor, în calitate de Manager de proiecte și contracte, Verificator de proiect sau Expert cheie. A lucrat, printre alte proiecte în acest domeniu, la una dintre cele mai importante căi ferate strategice din Europa, Coridorul IV paneuropean al coridorului eurasiatic.

Bucuresti, 24.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *