Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Depozitul de Papetarie a ales V+O Communication

Depozitul de Papetărie (www.dpap.ro), unul dintre principalii jucători de pe piaţa distribuţiei de produse de birotică şi papetărie, a ales să colaboreze cu agenţia de relaţii publice V+O Communication în ceea ce priveşte serviciile de consultanţă în comunicare. Colaborarea cu Depozitul de Papetărie a demarat în urma unei cereri adresată exclusiv agenţiei V+O pentru realizarea unei strategii de comunicare relevante.

„Am ales să colaborăm cu V+O Communication pentru că ne-au dovedit că înţeleg foarte bine piaţa, iar direcţiile strategice propuse sunt perfect adaptate la contextul eonomic actual. Ne dorim ca prin acest parteneriat să ne îmbunătăţim comunicarea cu audienţele noastre şi suntem încrezători că împreună cu V+O vom reuşi să ne îndeplinim obiectivele”,
declară Dan Popa, directorul general al Depozitului de Papetărie.

Depozitul de Papetărie este un business cu capital 100% românesc, înfiinţat în 1998. Cu peste 8.000 de clienţi şi o cifră de afaceri de 7,2 milioane euro anul trecut, Depozitul de Papetărie vizează anul acesta consolidarea businessului şi creşterea numărului de clienţi. Depozitul de Papetărie reprezintă în mod direct în România unele dintre cele mai renumite mărci din domeniu: Bi-Office, Centropen, Cleanlike, Elba, Fellowes, Hopax, Karton P+P, Korona, Laco, Memoris-Precious, Mikro, Oxford, Parker, Pensan, Quicks, Syrom, Tanex, Tarifold, Waterman.

V+O COMMUNICATION a fost înfiinţată în anul 2000 în Grecia ca o firmă de consultanţă în comunicare şi PR.

Din 2006, V+O acţionează în România cu scopul de a oferi consultanţă de calitate pentru companiile mari interesate să intre sau să îşi extindă activitatea pe piaţa românească. Din portofoliul V+O Communication România fac parte companii precum COSMOTE România, Germanos România,  Coca-Cola, Global Finance, Gindi Investment sau SAP Romania. Din octombrie 2007, V+O Communication este parte din grupul internaţional IMSG.

Bucuresti, 20.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *