free download 78 travel guides written by experts

DENT ESTET lanseaza implantul dentar High Tech, tehnici de chirurgie dentara complet inovatoare

Implantul dentar High Tech reprezintă o combinație a metodelor inovatoare de reconstrucție maxilo-facială computerizată, prin metoda 3DDX Connect

Rețeaua de clinici Dent Estet lansează în premieră în România implantul dentar High Tech, tehnică inovatoare de chirurgie dentară digitală. Prin această procedură, pacientul beneficiază de o proiecție 3D computerizată, pentru un implant dentar de cea mai bună calitate.

Metoda de proiecție 3DDX Connect, introdusă pe piața din Statele Unite în ultimii 5 ani, reprezintă cea mai sigură tehnică de proiectare a implantului dentar, care astfel se va mula perfect structurii maxilo-faciale a pacientului. Metoda implică prelucrarea datelor obținute în urma unei tomografii, rezultatul fiind o proiecție 3D a mandibulei pacientului, care poate releva probleme sau detalii, alfel foarte greu de văzut. Astfel, medicul stomatolog are posibilitatea unei diagnosticări complete, reducând timpul alocat tratamentului și eliminând riscul de complicații.

"Inserarea implanturilor dentare în poziția optimă, pentru a satisface cerintele estetice fără a neglija situația anatomică de cele mai multe ori nefavorabilă, poate constitui o problemă chiar și pentru cel mai experimentat chirurg. Reabilitarea orală complexă cu ajutorul unui număr mare de implanturi dentare inserate într-o singură ședință, necesită o planificare riguroasă. Șablonul chirurgical  este un ajutor infailibil în cursul unei asemenea proceduri. Cu ajutorul lui implantele se plasează în poziția ideală, pentru maxim de comfort si estetică. Stresul operator este minim, timpul interventiei chirurgicale fiind mai scurt.” a declarat Dr. Alexandru Georgescu, specialist implantologie dentară în cadrul clinicii DENT ESTET.

Confecționarea unui șablon chirurgical  începe cu efectuarea unui Computer Tomograf (CT).

Interpretarea CT-ului și elaborarea planului de tratament se face de către medicul chirurg din clinica DENT ESTET în colaborare cu o echipa de medici din străinătate. Confecționarea șablonului se face în colaborare cu o clinică din Belgia, prin frezare computerizată dintr-un material biocompatibil și sterilizabil.

“Cu ajutorul metodei 3DDX Connect, o echipă de medici din afara țării realizează planul de tratament care este ulterior pus în aplicare de către echipa de specialiști Dent Estet. Cu alte cuvinte, pacientul nostru beneficiază atât de cele mai moderne metode de tratament cât și de consultanța unor specialiști din Bruxelles (Belgia) și Boston (Statele Unite). Această metodă a fost deja aplicată cu succes în cadrul clinicii Dent ESTET” a declarat Oana Taban, CEO al rețelei de clinici DENT ESTET.

În afara țării au fost realizate deja peste 15.000 de implanturi folosind metoda de conversie 3D.

Costul unei astfel de proceduri se ridică la 1100EUR, incluzând CT-ul, elaborarea planului de tratament și toate taxele. Timpul de realizare este de 5-7 zile.

Mai multe detalii despre metoda 3DDX Connect la //www.3ddx.com/index.html

Despre DENT ESTET:

DENT ESTET este liderul serviciilor medicale de stomatologie din România. Cu 11 ani de experiență în servicii premium de medicină dentară și peste 5.000 de pacienți anual în 4 clinici, grupul DENT ESTET a fost în permanență, de la lansare și până astăzi, cel care a stabilit standardul de excelență în toată gama de servicii stomatologice, de la serviciile de bază până la cele mai sofisticate intervenții sau tratamente de estetică dentară.

DENT ESTET oferă în România soluţii complete de medicină dentară folosind specialişti de talie europeană şi tehnologie de avangardă.

Reţeaua DENT ESTET cuprinde trei clinici pentru adulţi și o clinică specializată pentru copii, DENT ESTET 4 KIDS.

Bucuresti, 02.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *