free download 78 travel guides written by experts

Dent Estet, în parteneriat cu Școala Americană Internațională, lansează programul educațional inovator care le va dezvălui elevilor provocările și satisfacțiile profesiei de medic

Tinerii își vor descoperi abilitățile în medicina dentară și în managementul clinicilor stomatologice

Grupul de clinici Dent Estet, în parteneriat cu Școala Americană Internațională din București (AISB), lansează programul educațional „The Future of Dentistry. And Education.”, prin care elevii își pot descoperi abilitățile în medicina dentară și lua parte la provocările din activitatea de zi cu zi a unui medic stomatolog. Totodată, aceștia vor afla în ce constă activitatea de management al unei clinici de medicină dentară de succes. Programul se adresează elevilor din clasele X-XII, iar înscrierile au loc în perioada mai – iunie 2019.

Această inițiativă face parte din seria de activități prin care Dent Estet sărbătorește cei 20 de ani de existență pe piața de servicii de medicină dentară din România.

Elevii vor avea șansa de a-și descoperi și fructifica abilitățile în domenii precum medicina dentară, marketing, finanțe, resurse umane și managementul clinicilor dentare. Astfel, vor afla care sunt provocările din viața unui medic stomatolog specialist, ale unui CEO, Director Financiar sau Director de Marketing și își vor dezvolta aria de cunoștințe cu informații utile pentru viitoarea lor carieră.

The Future of Dentistry. Now

„Suntem extrem de onorați să lansăm acest program alături de Școala Americană Internațională din București, o instituție care în cei aproape 60 de ani de activitate a devenit un reper de bune practici în ceea ce privește educația sănătoasă a elevilor. Dovadă stau reușitele academice de excepție și faptul că elevii sunt acceptați la universități de prim rang din întreaga lume. Demersul nostru de educare a pieței de profil, dar și a pacienților, este încununat prin acest program adresat elevilor, prin care le oferim o perspectivă unică, aceea de a descoperi lumea stomatologiei și a managementului unei clinici de medicină dentară de succes”, spune dr. Oana Taban, Fondator & CEO al grupului Dent Estet.

Pentru a se înscrie în program, este necesar ca elevii să completeze formularul de înregistrare disponibil în cadrul AISB, să aleagă minimum trei departamente în care și-ar dori să lucreze (incluse în formularul de înscriere) și să redacteze o scrisoare de intenție în care să motiveze dorința de a participa în program.

„Misiunea noastră este să le oferim elevilor perspective pentru a-și atinge potențialul maxim și să îi inspirăm în a se dezvolta din punct de vedere profesional și personal. Ne bucurăm că împărtășim valori comune cu Dent Estet și aceeași viziune cu privire la importanța educației continue pentru a evolua constant și a acumula experiențe. De aceea, suntem fericiți să fim parte din acest program educațional unic în România, prin care elevii pot deprinde adevărate calități de management, care să îi pregătească pentru un viitor în business”, spune Cătălina Gardescu, director de marketing al Școlii Americane Internaționale din București.

Cea mai convingătoare scrisoare de intenție va fi premiată cu oportunitatea de a fi CEO pentru o zi. Elevul declarat câștigător va petrece o zi alături de dr. Oana Taban, CEO & Fondator al grupului de clinici Dent Estet, alături de care va descoperi secretele din spatele poveștii de succes a companiei.

Grupul Dent Estet aniversează în acest an 20 de ani de existență pe piața de servicii de medicină dentară din România, perioadă în care a devenit cel mai mare operator din punctul de vedere al cifrei de afaceri, al numărului de unități, dar și al echipei. În prezent, la nivelul grupului, există un număr de 320 de specialiști, medici și reprezentanți ai managementului.

Din Grupul Dent Estet fac parte DENT ESTET Clinic SA, Green Dental Clinic SRL, Dentist 4 Kids și Aspen Laborator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *