free download 78 travel guides written by experts

Denis Stefan, dezvaluiri de senzatie la „Te pui cu blondele?”

O nouă ediţie incediară „Te pui cu blondele?” revine în această seară, de la 20:30, la Antena 1. Pepe, Lora şi Denis Ştefan sunt cei care au acceptat provocarea lui Dan Negru de a-şi testa cunoştinţele de cultură generală cu armata lui de blonde. Curioase din fire şi hotărâte să-i pună în încurcătură pe invitaţi, blondele i-au asaltat cu întrebări şi provocări pe cei trei invitaţi, iar dezvăluirile de senzaţie nu au întârziat, astfel, să apară.

Una dintre blonde, de profesie avocată, i-a declarat război lui Denis Ştefan şi l-a provocat să vină la pupitru în locul ei. Curajos din fire, actorul a intrat în jocul concurentei şi s-a alărutat celorlalte şase blonde din rând. Astfel, actorul a fost nevoit să răspundă la o întrebare de cultură generală pe care blonda i-a adresat-o. Alături de răspunsul corect, Denis Ştefan a mai mărturisit faptul că a urmat cursurile unei facultăţi de renume din Bucureşti, dar la care nu a reuşit să mai dea examenul de licenţă.

Telespectatorii care vor urmări quiz-show-ul moderat de Dan Negru în seara aceasta, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea afla ce facultate nu a reuşit Denis Ştefan să absolve, dar şi provocările prin care ceilalţi doi invitaţi, Pepe şi Lora, au fost nevoiţi să treacă.

Bucuresti, 12.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *