metalshow

Denis Ștefan a fost eliminat de la Ferma vedetelor

Ionuț Iftimoaie și Augustin Viziru se întorc la viața din fermă!

Ieri seară, Ferma vedetelor a adus în fața telespectatorilor o mulțime de suprize, dar și un duel între doi bărbați puternici, Vasile și Denis, plin de tensiune și suspans.

Denis a fost cel care nu a mai rezistat la cea de-a doua probă și a părăsit competiția pentru titlul de Fermierul anului. Augustin Viziru și Ionuț Iftimoaie, doi oameni cu multă experiență acumulată în primul sezon, au intrat în ferma cipriotă, însă fără ca nimeni să știe exact scopul și durata vizitei.

Ediția de ieri seară a fost urmărită de peste 1.4 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:30 – 22:35. Cel mai urmărit minut al competiției, de la 21:59, a reunit peste 1.8 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audiență, obținând 8.7 puncte de rating și 20.9%.

Situația duelului a creat mari controverse în fermă, iar singura opțiune de adversar pentru Vasile era Denis. Elena l-a sacrificat pe Denis, crezând că îi oferă un avantaj deoarece își alege probele și a încercat să își justifice alegerea în fața lui. Vasile și Denis au stat de vorbă ca de la bărbat la bărbat și au dezbătut mișcările făcute de când au intrat în fermă, dar și ce ar putea face de acum încolo: “Noi putem face următorul lucru: dacă unul iese, celălalt rămâne fermier!”, a spus Denis.

Nea Rață le-a pregătit un concurs de rezistență, inspirat dintr-o probă de duel, pentru a câștiga un moment de relaxare. Cea care a reușit să reziste cel mai mult din tabara fetelor a fost Lili, însă a renunțat la premiu în favoarea Mariei, care își dorea foarte mult să iasă din fermă și să vadă marea. Din tabara băieților a ieșit învigător Vasile, Paul pierzând voit pentru a-i oferi lui Vasile un moment de liniște înaintea duelului.

Negustorul Socrates a venit încărcat de alimente și produse necesare. Fermierii s-au bucurat foarte mult să îl vadă și au început negocierea pentru toate produsele din mașină. Ei au apelat la toate atuurile pentru a-l trimite pe Socrates cu mâna goală înapoi: au glumit, au dat la schimb toate produsele pe care le-au făcut cu mâinile lor, iar fetele au renunțat la bluze și i-au spălat mașina.

Vasile, Maria și Nea Rață au avut parte de o masă copioasă la malul mării, cu fructe de mare și alte bunătăți specifice Ciprului. „Doamne, îți mulțumesc! Zici că sunt condamnat la moarte și e ultima masă înainte de duel!”, a exclamat Vasile, iar Maria a completat: „Nea Rață nu știu ce ai visat aseară, dar ai visat bine!”. Ea s-a bucurat de mare, s-a bălăcit în apă și a profitat de soare, însă nu a uitat de colegii ei. Întoarsă în fermă, Maria nu a venit cu mâna goală, ci a reușit să fure câte ceva de pe masă și pentru ceilalți fermieri: „Uite mă cum a venit ea acasă cu mâncarea în servețel de pe masă!” a spus Lili, mândră și fericită.

Venirea Iuliei a făcut oficială alegerea lui Vasile de a merge la duel cu Denis: „Eu am lupta mea și cred că fiecare are lupta lui și trebuie dusă până la capăt, așa că nu o să fac lupte mici, o să fac lupte mari. Luptele mici sunt pentru oameni mici!”, a declarat Vasile.

Arena duelului a fost pregătită pentru un duel între doi bărbați puternici, cu probe spectaculoase. La prima probă, cheia potrivită, cei doi au trebuit să caute chei într-un acvariu plin cu alge. Doar trei chei dintre cele puse în acvariu se potriveau la cele trei lacăte pe care au trebuit să le deschidă, astfel încât să treacă de bariere până la capătul traseului. Proba de noroc și rapiditate, ce a crescut emoțiile în arenă, s-a dovedit a fi câștigătoare pentru Vasile, cel care a reușit să deschidă toate barierele și să spargă amfora cu ciocanul.

La cea de-a doua probă, ține-te bine, dueliștii au trebuit să stea cât mai mult timp agățați de două bârne suspendate. Vasile a dat dovadă de o concentrare exemplară și de o forță mare atât fizică, cât și psihică, reușind să îl învingă pe Denis, care a căzut de pe bârnă. „Am tras niște concluzii, am văzut nște oameni, cred că este OK. De aceea am fost și foarte relaxat în probe și chiar m-am distrat!”, a mărturist Denis după duel.

Întorși din arenă, Paul, Vasile, Maria, Sorana, Lili și Elena au găsit în bucătărie doi musafiri surpriză pe care nu se așteptau să îi vadă niciodată în ferma lor. Rând pe rând toți au exclamat un singur lucru: „Bă, ești nebun?!”. Augustin Viziru și Ionuț Iftimoaie i-au bagat total în ceață pe cei șase concurenți rămași în fermă. Veniți cu experiența acumulată în primul sezon, ei au făcut glume, au povestit ce au trăit sezonul trecut și le-au dat sfaturi concurenților. Paul a simțit presiunea unui nou test și a avut o revelație: „Cea mai mare lecție pe care am învățat-o aici știi care e, Vasile? Răbdare. Calm și rădare!”.

Saptămâna viitoare, luni, marți și miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor vedea dacă Denis își va ține promisiunea față de Vasile și îl va lăsa fermierul săptămânii. Cum se vor descurca Ionuț Iftimoaie și Augustin Viziru în ferma cipriotă și cum vor fi primiți de fermieri, rămâne de văzut numai la PRO TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *