free download 78 travel guides written by experts

Denis Hanganu se alătură campaniei Ajut eu!

Campania începută de Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape şi continuată de către telespectatori continuă zi de zi, atât la televizor, cât şi pe platforma www.ajuteu.ro, unde sute de generoşi – aşa cum sunt numiţi toţi oamenii care sar în ajutor, îşi exprimă dorinţa de a contibui la împlinirea uneia sau mai multor dorinţe.

Aseară, Denis Hanganu, protagonistul serialului Sacrificiul de la Antena 1 a spus “Ajut eu!” şi i-a făcut o bucurie micuţei Simona, o fetiţă greu încercată de viaţă.

La doar 12 ani, Simona se consideră un copil căruia Dumnezeu i-a dat tot ce a avut nevoie, deşi nu le-a fost bine niciodată, dar fetiţa nu vorbeşte niciodată despre asta. A luptat împrotriva unui diagnostic greşit, de tubercoluză osoasă, care a ţinut-o vreme de 1 an şi jumătate în spital. Abia acum 2 luni a aflat că are, de fapt, sinostoză, o deformaţie a piciorului şi cu ajutorul Fundaţiei Mereu Aproape a fost operată în Bucureşti.

Simona nu a văzut niciodată muntele şi îşi doreşte mult un telefon, însă grija cea mai mare a părinţilor este că nu vor avea lemne pentru iarnă. Familia Ghiocel locuieşte în două camere mici, într-un fost CAP, iar casa e doar un vis şi un proiect oprit brusc atunci când s-a îmbolnăvit Simona.

Denis Hanganu si familia Ghiocel

Cea mai mare dorinţă a ei e să devină actriţă şi să joace doar în comedii, iar ce a trăit până acum să rămână doar un film trist, în care ea a jucat magistral rolul vieţii sale. Pe platforma www.ajuteu.ro Simona a mărturisit că şi-ar dori mult să îl cunoască pe Denis Hanganu, protagonistul serialului Sacrificiul, de la Antena 1. “În preajma Crăciunului am venit cu nişte daruri pentru tine. Să îţi urmezi visul. A fi actriţă e un lucru mare şi un lucru absolut minunat. Tu poţi să faci asta, dacă o să îţi urmezi visul!”, i-a spus el aseară Simonei, în direct la Antena 1. Tot aseară, Denis i-a adus micuţei şi primele daruri, un telefon şi un laptop. Generoşii care vor să o ajute pe Simona în continuare o pot face oricând pe site-ul campaniei.

Campania Ajut eu! continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro. De asemenea, timp de 26 de zile, aceștia vor putea urmări cum zi de zi alte şi alte dorinţe vor prinde viaţă. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *