Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Demand Energy își consolidează poziția de lider pe piața de stocare a energiei din New York prin 11 proiecte noi

Filiala Grupului Enel a câștigat proiecte pentru sisteme de stocare de 2,5 MW / 10 MWh, care vor ajuta la reducerea cererii în perioadele de vârf de consum și vor evita congestiile în rețele

New York, NY – Demand Energy, companie membră a Grupului Enel, a fost selectată de către operatorul de distribuție de energie electrică din New York pentru a implementa proiecte de stocare a energiei electrice cu un total de 2,5 MW/ 10 MWh, care vor aduce beneficii în rețelele de utilizare proprii ale clienților comerciali și industriali, și vor sprijini astfel rețeaua de electricitate a orașului. Sistemele de stocare, care vor fi instalate în 11 amplasamente comerciale diferite din oraș, vor fi controlate prin platforma inteligentă de control software Distributed Energy Network Optimization System (DEN.OS). Proiectele fac parte dintr-un program care are scopul de a reduce cererea de energie în orele de vârf și precum și suprasolicitatea rețelelor electrice, o soluție alternativă care presupune costuri mai mici decât extinderea capacității rețelelor.

Demand Energy logo

”Suntem mândri că am fost selectați pentru a extinde zona de implementare a soluțiilor de stocare DEN.OS și că putem demonstra, în New York, capabilitățile sistemelor de stocare inteligentă a energiei în a reduce consumul și a crea valoare adăugată”, a spus Jeff Damron, Vicepreședinte Vânzări Demand Energy. ”Experiența și competența noastră în dezvoltarea și punerea în funcțiune a sistemelor de stocare a energiei în instalațiile interne de utilizare ale clienților din New York, în beneficiul deținătorilor de clădiri, companiei de utilități și orașului, este unică. Așteptăm cu nerăbdare să instalăm și să punem în funcțiune aceste proiecte, dar și să participăm în continuare la transformarea rețelei electrice din New York într-una descentralizată, digitalizată și mult mai rezistentă.”

Reglarea vârfului de sarcină este necesară pentru New York, în special în timpul verii, pentru a evita supraîncărcarea rețelei electrice a orașului și pentru a preveni penele de curent sau reducerea impusă a consumului. Sunt în derulare programe care utilizează tehnologii avansate, precum stocarea de energie, pentru a reduce cererea curentă de electricitate sau pentru a preveni probleme în perioadele de vârf în care este prevăzută creșterea cererii. Soluțiile pe care se bazează sistemul de stocare Demand Energy au potențialul de a genera economiide a reduce emisiile de CO2 și de a accelera implementarea unor alternative mai flexibile și sustenabile comparativ cu proiectele convenționale de infrastructură, care au costuri ridicate.

Demand Energy are o experiență de cinci ani în instalarea cu succes a unor astfel de sisteme în New York, cu scopul de a regla vârful de sarcină în zilele cu cerere crescută. În total, compania a implementat sisteme de stocare în peste 12 amplasamente din New York, inclusiv prima micro-rețea care include o instalație de producție de energie solară fotovoltaică și una de stocare, cu ajutorul DEN.OS. Platforma gestionează unitățile de stocare și alte surse distribuite de energie (Distributed Energy Resources – DER) pentru a reduce cererea de vârf, în timp ce maximizează rentabilitatea economică a sistemelor de stocare a energiei amplasate în rețeaua clienților, singure sau împreună cu alte resurse distribuite de generare, cum sunt pilele de combustibil sau energia solară.

Despre Demand Energy

Demand Energy, companie a Grupului Enel, a dezvoltat cel mai performant sistem DEN.OSTM, care maximizează rentabilitatea economică a sistemelor de stocare a energiei amplasate în rețeaua clienților, singure sau în combinație cu sursele distribuite de producție. Compania oferă o soluție la cheie (hardware, software și servicii) care include sisteme de modelare, proiectare și simulare, monitorizare operațională, instalare, control și optimizare financiară astfel încât proiectele care includ sisteme de stocare și generare distribuită să poată fi implementate rapid și la nivelul de capacitate dorit. Platforma de software DEN.OS a fost creată ca o soluție scalabilă de tip end-to-end, care să livreze valoare în diversele etape ale întregului ciclu de viață a proiectului, pentru a putea susține atât proiecte care țin de managementul rețelei de utilități, cât și proiectele de micro-rețea și sistemele de stocare a energiei amplasate în rețeaua de utilizare a clienților. Pentru mai multe informații, accesați www.demand-energy.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *