free download 78 travel guides written by experts

Delta Studio sustine asociatia Salvati Dunarea si Delta

Delta Studio susține Salvați Dunãrea și Delta în efortul de a dota școlile cu materiale didactice. Peste 900 de copii din Delta Dunãrii au primit rechizite și materiale școlare cu ocazia Sãrbãtorilor Pascale, acțiune care a beneficiat de sprijinul și suportul companiei Delta Studio. Echipa Salvați Delta a distribuit cadourile în localitãțile Maliuc, Gorgova, Partizani, Crișan, Mila 23, Caraorman și Letea.

Lipsa intervenþiei la nivelul biosferei, cât ºi la cel al infrastructurii din partea oricãrei agenþii guvernamentale în zona Deltei Dunãrii duce la marginalizarea comunitãþilor existente. Educaþia copiilor din Deltã are de suferit enorm din cauza condiþiilor grele de trai datorate unei izolãri naturale, specifice unui “wetland” precum Delta.

Cu peste 10 ani de implicare în protejarea biosferei, tradiþiilor ºi oamenilor Dunãrii ºi Deltei, Asociația Salvați Dunãrea și Delta a constatat situația precarã a școlilor din Delta Dunãrii care întâmpinã dificultãți din cauza lipsei materialelor necesare pentru desfãșurarea orelor de clasã. În campania de strângere de fonduri s-a alãturat Delta Studio care a înțeles nevoia zilnicã a elevilor și a profesorilor și au oferit sprijinul pentru ca elevii sã poatã veni din nou cu zâmbetul pe buze la școalã.

De-a lungul a două decenii de experienţă în amenajări interioare şi colaborări numeroase cu cei mai buni profesionişti: arhitecţi, designeri, producători,echipe de montaj, Delta Studio a demonstrat că poate oferi cele mai bune soluţii integrale, de la proiectare, furnizare de materiale şi obiecte de design, lucrări de execuţie şi montaj până la garanţie şi service, pentru orice proiect de amenajare.

Prin implicarea în proiectele Salvaţi Dunărea şi Delta, Delta Studio dă dovadă nu numai de profesionalism estetic, cât şi de responsabilitatea socială atât de căutată în rândul companiilor de succes: “Ne bucurăm că am putut să susţinem această campanie şi promitem să ne implicăm în cât mai multe proiecte educaţionale alături de Salvaţi Delta şi Dunărea.”

În urma acțiunii desfășurate de echipa Salvați Delta în perioada sărbătorilor de Paști, copiii și-au arătat dorința de a primi mingi, jocuri pentru dezvoltarea IQ-ului și cât mai multe cărți. De aceea, campania de strângere de fonduri continuă.

Poți dona în continuare direct pe //salvatidelta.ro/implica-te/doneaza.

Poți redirecţiona 2% până pe 25 mai 2015- aici link-ul de descărcare a formularului – //salvatidelta.ro/wp-content/uploads/2012/08/Formular-230-Salvati-Dunarea-si-Delta.pdf.

Bucuresti, 29.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *