Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Delta Studio, distinsă cu trei premii la Oscarul amenajărilor interioare, nivelul european

Pentru al doilea an consecutiv, proiectele de design interior semnate de compania românească Delta Studio câștigă distincții în cadrul European Property Awards 2020-21, cel mai prestigios premiu din industrie.

European Property Awards, nivelul regional al International Property Awards, reprezintă un reper în domeniu și este concursul cu cea mai mare notorietate din industrie.

Primirea unei distincții în cadrul acestei competiții reprezintă o recunoaștere a excelenței și listarea între cei mai distinși actori internaționali din domeniu.

Toate cele trei proiecte înscrise în această vară de companie au fost recompensate: Apartamentul Scenografic, amenajat de biroul de design interior propriu, Delta Studio Design, la categoria „Cel mai bun Design interior de Apartament Rezidențial”; Apartamentul Masculin, amenajat de Delta Studio Design pentru actorul Vladimir Drăghia, la categoria „Cel mai bun Design interior într-o Reședință Privată”; cafeneaua Bread & Butter, semnată de Wow Project, birou francizat al Delta Studio Design, la categoria „Cel mai bun Interior Leisure”.

Apartament Scenografic

Distincțiile primite de companie și în acest an reprezintă o confirmare a valorii internaționale a interioarelor amenajate de Delta Studio, care au concurat cu proiecte semnate de profesioniști din domeniu din toată Europa. Delta Studio va fi premiată oficial în cadrul ceremoniei European Property Awards din 11 decembrie 2020, desfășurată anul acesta virtual din cauza contextului pandemic.

În 2019, Delta Studio a fost premiată pentru toate cele cinci categorii la care a participat, iar trei dintre proiectele înscrise au primit distincția absolută, 5 STARS, atestând excelența produselor și serviciilor oferite.

Cristina Golban
Cristina Golban

„Premierea proiectelor noastre pentru al doilea an consecutiv reprezintă o confirmare a drumului pe care am pornit, acela de a realiza în România amenajări de talie internațională, în acord cu cele mai actuale tendințe în design. De asemenea, ne obligă să menținem standardul ridicat și exigența în toate proiectele pe care le desfășurăm”, a declarat arhitecta de interior Cristina Golban, director Delta Studio Design.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *