free download 78 travel guides written by experts

DELTA DesignExpo-expozitie de noutati internationale si design de produs romanesc

In perioada 24 aprilie-9 mai, showroom-ul central Delta Studio gazduieste o expozitie inedita. Design de produs romanesc alaturi de noutati internationale. De asemenea, cei ce au in plan amenajarea unei case, beneficiaza in aceasta perioada, de discounturi speciale.

Cu ocazia procesului de rebranding, showroom-ul din Strada Progresului nr 1-3 are o noua infatisare, conform cu noua expresie vizuala a brandului.

Pe langa noutatile in materie de obiecte sanitare si mobilier, vor fi prezentate colectii deosebite de placi ceramice, lansate la cele mai importante targuri din domeniu. Acestea au evoluat enorm in ultimii ani fiind inspirate din materiale naturale dar in acelasi timp sunt o reinterpretarea a ceramicii artizanale.

Colectiile ce vor domina trendurile anului 2015, completate de produse de design create de tineri arhitecti romani, se regasesc printre noutatile prezentate in premiera incepand cu 24 aprilie!

Acumuland aproape doua doua decenii de experienta in amenajari interioare si colaborand cu cei mai buni profesionisti arhitecti, designeri, producatori,echipe de montaj Delta Studio ofera solutia integrala de la proiectare, furnizare de materiale si obiecte de design, lucrari de executie pana la montaj, garantie si service pentru orice proiect si buget de amenajare.

Mai mult cu ocazia expozitiei, in acest weekend, showroom-ul va fi deschis si duminica.

Bucuresti, 21.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *