free download 78 travel guides written by experts

Delta Air Lines si Air France inaugureaza zborul direct dintre Bucuresti si New York JFK

pentru sezonul de vara

Delta Air Lines (NYSE: DAL) şi Air France vor inaugura mâine singurul zbor direct între aeroportul International Henri Coandă şi Aeroportul John F. Kennedy din New York. Zborul Delta Air Lines, va fi operat în această vară de patru ori pe săptămână cu o aeronavă de tip Boeing 767-300ER. Aeronava are 216 locuri impartite in doua compartimente, 35 de locuri la premiata clasa BusinessElite şi 181 de locuri la clasa Economy. Cursa face parte din noul acord Joint Venture dintre Delta şi AIR FRANCE KLM.

„Mulţi dintre pasagerii noştri călătoresc pentru a se întâlni cu prietenii şi rudele, iar o ofertă sezonală pe ruta Bucureşti – New York ne permite să operăm călătorii directe pe perioada vacanţei de vară, când se înregistrează cea mai mare cerere,” spune Corina Enciu, Reprezentant General al Delta în România. „Având în vedere că sunt mulţi oameni de origine română care trăiesc pe teritoriul Statelor Unite, iar aproximativ 45% din pasageri zboară către alte destinaţii din Statele Unite prin JFK, programul a fost stabilit în aşa fel încât să se poată crea cât mai multe opţiuni de legătură pentru pasageri, în aproximativ 40 de oraşe.”

“Într-o perioadă în care companiile aeriene fac tot posibilul să îşi servească cât mai bine clienţii şi în acelaşi timp să maximizeze eficienţa şi sinergiile, AIR FRANCE KLM şi DELTA oferă în exclusivitate partenerilor locali, agenţiilor de voiaj şi Corporate, contracte unice. Eficienţa este asigurată de un contract unic, cu o singură persoană de contact şi reprezintă o combinaţie a celor mai bune practici şi a cunoştinţelor din mediul concurenţial pe care cele trei companii le pun în comun. Acest punct de contact unic, împreună cu poziţia de lider pe rutele trans-atlantice, fac din AIR FRANCE KLM DELTA combinaţia preferată pentru plecările din România,“ declară Alexandru Dobrescu, Country Manager Air France KLM Delta.

Zborul va acoperi aproximativ 20 tone de capacitate cargo din România în Statele Unite în fiecare săptămână, asigurând chiar în aceeaşi zi şi transporturile via New York – JFK către oraşele importante cum ar fi Chicago, Atlanta, Houston, Los Angeles, Detroit şi Mexico City – ceea ce nici un alt transportator din România nu poate oferi.

Orare de zbor pentru cursa Bucureşti – New York – JFK:

DL135/AF3672, pleacă din Bucureşti la 12:20 p.m., aterizează la New York la 4:05 p.m. ( durata de zbor 10 ore şi 45 minute de zbor).

DL134/AF3673, decolează din New York – JFK la 5 p.m., aterizează la Bucureşti şa 10:20 a.m. ziua următoare (durate de zbor 10 ore şi 20 minute)

Biletele pentru zborul nonstop Delta şi Air France sunt disponibile prin rezervări la agenţiile de turism sau online la www.delta.com şi www.airfrance.ro. Echipa Delta pentru România poate fi contactată la 40 21 206 92 01 şi numar de rezervari Air France 40 21 206 92 00 pentru orice rezervări de zboruri şi informaţii suplimentare.

Bucuresti, 01.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *